Primăria Timişoara

Sondaj pe tema prelungirii stării de alertă. Primarul, avertizat asupra sataniştilor, care îşi vor petrece veșnicia împreună cu Lucifer

Vrem libertate totală sau constrângeri în continuare din cauza coronavirusului? În acest moment aceasta este enigma care îl frământă pe primarul Timişoarei, el cere în acest sens opinia fanilor săi de pe Facebook. Iar concluzia este clară, oamenii s-au săturat deja de toate limitările impuse de această problemă medicală, indiferent care ar fi acestea.

Primarul Nicolae Robu a creat un sondaj pe internet, pe reţeaua sa favorită de socializare. Aproape 700 de persoane au spus un nu clar unei menţineri a stării de alertă, „propagată” de câteva zile de oficialii de la Bucureşti. Speriaţi de virusul rău, dar mai ales fani ai restricţiilor de orice fel sunt doar undeva peste 160 de fani votanţi.
Comentariile ataşate sondajului, sunt, de cele mai multe ori, absolut delicioase:

Nu va e rușine? Va bateți joc de oameni! Cât credeti că pot trăi oamenii așa? Si mai faceți si sondaj de opinie cu asta! Parcă nu sunteți întregi la minte! Sau vreți ca sa luati pulsul societății? ! Nu va gândiți că oamenii îşi dau seama ca luati decizii așa la discretie? Azi aveti chef de libertate ! Mâine aveti chef de restricții!… Grijă mare! Nu vă jucați de-a Dumnezeu! Să nu se sature alegătorii de voi!

Nu se justifică. Oamenii din oraș au trăit izolat timp îndelungat. Aproximativ trei luni. Domnule primar, cred că sondajul dvs. de reînnoire este inadecvat și greșit. Cetățenii Timișoara sunt suficient de deștepți pentru a se proteja de Virusul Corona. În locul lor, sondajul ar lua înapoi.”
„Sunt atâtea boli care circulau liber si inainte, si nimeni nu lua nicio măsură. Nu se justifică! Dar probabil ca politica asta urbană este obedienta celeilalte si atunci fiecare pe cont propriu trebuie sa judece pentru el”.

Domnule Primar d-stră sunteţi un om bun, nu le faceţi jocul la globalişti. Sunt satanişti şi pentru ceea ce urmăresc să facă, să pecetluiască toata lumea prin vaccinuri, prin viitoare termoscanări cu aparate ultra performante, îşi vor petrece veșnicia împreună cu Lucifer, dar nu aici pe pământ unde visează ei, ci în focul cel de veci. Şi-o vor face mai repede decat gândesc pentru că războiul bate la uşă şi Domnul Savaot îi va strivi. Şi dacă nu ma credeţi cititi apocalipsa care acum se afla în derulare”.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

25 de secunde ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

26 de minute ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

3 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

3 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

4 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

4 ore ago