Administratie

Concurs de fotografie, organizat de Aquatim pe tema apei. Se acordă premii în bani

Aquatim și Fundația Aquatim lansează, în luna august, un concurs de fotografie pentru copii și tineri, pe tema apei. Intitulat Apa vieții, viața apei, concursul are ca obiectiv conștientizarea tinerilor asupra importanței apei și a numeroaselor feluri în care ea e prezentă în viața noastră de zi cu zi, dar și a protejării acestei prețioase resurse.
Concursul este deschis copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani (inclusiv), fiind împărțit în două categorii: 6-12 ani și 13-18 ani. Participanții vor trimite pe adresa concursfoto@aquatim.ro, începând cu 1 august și până la data de 31 august, ora 24, maxim 3 imagini, în format electronic, imagini ce trebuie să respecte încadrarea în temă – apa și legătura ei cu viața. Copiii și tinerii sunt încurajați, așadar, să exploreze creativ toate aspectele apei ce au legătură cu viața: ciclul urban al apei, circuitul ei în natură, apa ca mediu de viață pentru plante și animale, dar și ca suport necesar activităților omului, apa ca sursă de energie și cale de transport, simbolistica apei, ritualuri și obiceiuri etc.
Un juriu, format din reprezentanți ai Fundației Aquatim, fotografi și/sau persoane cu cultură fotografică, va evalua lucrările prezentate, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare în temă, poveste etc.). Câştigătorii concursului vor fi anunţați public în data de 11 septembrie, iar lucrările vor fi expuse într-o galerie virtuală. Premiile sunt: locul I – 300 lei, locul II – 200 lei, locul III – 100 lei, pentru fiecare categorie.
Mai multe detalii sunt prezentate pe site-ul organizatorilor, în Regulamentul de concurs (https://www.aquatim.ro/templates/default/img/regulament-concurs-foto-cu-premii-apa-vietii-viata-apei.pdf).

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

O oră ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

O oră ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

2 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

3 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

3 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

3 ore ago