Administratie

Horaţiu Rada renunţă la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Timişoara 2021

Sosit la conducerea TM 2021 în urmă cu doi ani, omul de afaceri timişorean Horaţiu Rada şi-a dat demisia din funcţie. El şi-a anunţat decizia, pe Facebook, dar şi chiar în timpul adunării generale a asociaţiei, care are loc marţi, la sediul Primăriei Timişoara. Rada spune că este un om cu principii, care nu acceptă jumătăţi de măsură şi că în acest moment nu mai poate să îşi ducă la bun sfârşit mandatul.

După ce a rămas fără doi membri importanţi ai board-ului, TM 2021 rămâne şi fără preşedinte. Horaţiu Rada a decis să renunţe la funcţia de preşedinte, în ziua şi în momentul în care avea loc adunarea generală a organizaţiei. Decizia vine în urma şedinţei furtunoase a Consiliului Director, în care primarul Nicolae Robu a anunţat că va tăia finanţarea asociaţiei şi că va prelua el, la primărie, întreg proiectul.

„Sunt un om cu principii. Nu voi accepta niciodată jumătăți de măsură. Întotdeauna voi miza pe legalitate, transparență și corectitudine. Nu vreau lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat în acest proiect și mi-am dedicat aproape doi ani din viață. Eu sunt un om dinamic, activ, dornic să fac mai mult și mai bine în orice proiect mă implic. Însă nu pot face asta cu forța și de unul singur, ci doar în echipă, cu oameni care doresc același lucru. Iar în acest moment nu mai este posibil. Îmi dau demisia cu fruntea sus, acum, aici. Nu este un pas înapoi, este un pas înainte. Îl fac asumat, decis și conștient”, transmite Horaţiu Rada.

El menţionează că mai are şi alte lucruri de făcut, dar nu în cadrul asociaţiei.

“Mai am multe de făcut și de spus, dar nu în această asociație și nu pentru acest proiect. Vă mulțumesc și vă doresc mult succes! Iubesc Timișoara. Asta nu se va schimba niciodată”, a continuat Rada.

Omul de afaceri doreşte să le mulţumească celor cu care a colaborat şi spune că el chiar a crezut în acest proiect, pentru care a muncit voluntar.

„Am primit destule lovituri, am fost mult atacat pe nedrept, mi-au fost atribuite niște fapte pe care nu le-aș face niciodată, dar este prețul plătit pentru că spun lucrurilor pe nume, asumat, așa cum este normal și firesc să se întâmple în orice sistem, organizație sau companie. Sunt neangajat politic și așa voi rămâne, și de asta pot să spun că le mulțumesc tuturor politicienilor care m-au sprijinit în demersul meu, oameni de la toate partidele, care au înțeles că proiectul are nevoie de susținere dincolo de carnetul de partid, de orgolii sau de simpatii. Am făcut pasul de a mă angaja în acest proiect cu curaj iar acum fac un alt pas cu demnitate. Nu mă voi schimba și nu voi renunța la principii pentru nimic. Datorită lor am reușit să contruiesc câteva lucruri importante în viață și voi continua să fac asta. Voi rămâne același om cu principii. Voi aprecia valorile și mă voi implica acolo unde este nevoie de mine”, îşi încheie Rada motivarea deciziei.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l…

2 ore ago

Noul catalog Enjoy Life a ajuns la Iulius Town Timișoara!/Foto

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

12 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

18 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

19 ore ago