Timp liber

Timişorenii, aşteptaţi la teatru în aer liber, vineri, în Piaţa Sfântu Gheorghe

Primăria Timişoara, împreună cu Teatrul Auăleu, invită timişorenii la un spectacol în aer liber. Evenimentul are loc vineri, 10 iulie, în Piaţa Sfântu Gheorghe, iar numărul de locuri este limitat.

Spectacolul “Mioriţa” are loc de la orele 21.30 şi se adresează tuturor iubitorilor de teatru. Auăleu este o antrepriză teatrală autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara. În 12 ani de existență, trupa a jucat în case părăsite, bodegi, cluburi, beciuri, sub poduri, în corturi militare, piețe, hoteluri, scene improvizate, parcuri.

Auăleu luptă să își păstreze demnitatea, se străduie să nu trădeze teatrul, scopul, principiile sale și rațiunea de a exista a unui spectacol pe o scenă.

Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei.

Distribuţia piesei “Mioriţa” este următoarea : Ionuţ Pîrvulescu, Ioan Codrea, Armand Iftode, Christine Cizmaş, Norbert Lovasz, Sol Faur, Ovidiu Mihaiţă, Muzica: Sol Faur; Măști: Aura Bălănescu, Ligia Seculici; Costumele, Scenografia și Luminile: Auăleu, Coregrafia: Costa Tovarnisky; Grafica: Lucian Popovici; Înscenarea: Ovidiu Mihaiţă.

Accesul se va face pe baza de înscriere pe pagina Evenimente Primăria Timișoara, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

4 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

6 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

6 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

7 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

8 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

8 ore ago