Politica

PSD Timiş a depus lista candidadaţilor pentru Consiliul Judeţean. Cu Maria Grapini alături, Călin Dobra şi-a prezentat planurile

În frunte cu cel care intră în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, PSD Timiş a depus la Biroul Electoral Judeţean lista cu semnăturile pentru alegerile judeţene. Pas la pas cu Maria Grapini, europarlamentar din partea PPUSL, ajunsă la Bruxelles pe listele PSD, şi deputatul Alfred Simonis, preşedintele filialei Timiş a Partidului Social Democrat, Dobra a vorbit despre accesarea fondurilor europene şi a spus că aceasta este echipa câştigătoare la viitoarele alegeri.
Dobra i-a urat succes şi candidatei PSD la funcţia de primar al Timişoarei, Voichiţa Lăzureanu.

Am depus candidatura atât la președinția Consiliului Județean, dar și pentrruechipa de consilieri județeni. E și colega mea, Voichița (Lăzureanu – n.r.), care va fi viitorul primar al municipiului Timișoara. Succes Voichița! Avem echipa câștigătoare la Consiliul Județean, prin prisma activității și experienței timp de aproximativ patru ani de zile. Din ianuarie 2017 am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean. Am implementat proiecte importante pentru județul Timiș, proiecte pe fonduri europene, proiecte pe fonduri guvernamentale, dar și din bugetul propriu al Consiliului Județean. Ne așteaptă o perioadă foarte grea, în acest moment se lucrează la programul pentru următorul ciclu de finanțare UE, 2021 – 2027, o perioadă în care – sunt ferm convins că din prisma experienței de la Consiliul Județean – vom accesa în continuare proiecte pe fonduri europene. În acest moment, suntem undeva la 80 de milioane de euro, proiecte pe fonduri europene și vom continua și în următoarea sesiune de finanțare. Mulțumesc colegilor mei că sunt alături de mine. Suntem echipa câștigătoare. Vă doresc succes și, în continuare, să ne vedem la acțiunile din campania electorală. Mulțumesc!”, a declarat Călin Dobra, la lansarea candidaturilor pentru consiliul Judeţean.

Maria Grapini nu a ţinut un discurs, fiind doar solidară cu cei care au vorbit, dar a avut iniţiativa oferirii de gel dezinfectant pentru participanţi, după ce Lăzureanu şi Dobra şi-au strâns mâna în faţa camerelor.
Călin Dobra este pe primul loc al listei candidaturilor pentru CJT. Iată lista completă a acestora: Călin Dobra (preşedinte CJ Timiş şi candidat pentru aceeaşi funcţie), Mihai Ritivoiu (consilier judeţean), Aura Danielescu (fost inspector şef IŞJ Timiş), Dan Idolu (consilier municipal, fost şef Aeroportul Internaţional Timişoara), Sabin Bociu (primar Jebel), Ioan Sorincău (fost primar Moşniţa Nouă), Petru Andea (fost deputat, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei), Alexandru Iovescu, Nicu Bădina (Lugoj), Liliana Matei, Dejan Plavosin, Marius Gavrilaş, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL), Roxana Mănăsia.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Pregătiri de „ciclon”! Va intra prin Vest însă în alte regiuni va ploua mai mult

O furtună va lovi România începând din weekend, conform ANM. Temperaturile vor scădea de la…

18 minute ago

Timișul are din nou post de administrator public. Cel mai probabil viitor ocupant, un cunoscut om politic local

Consilierii județeni timișeni au corectat, în ultima ședință de plen, soluția neortodoxă adoptată pentru a…

25 de minute ago

Universitatea de Vest lansează un nou curs postuniversitar inedit, cu specializare în Asistență Socială Militară

Departamentul de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie din UVT organizează înscrieri,…

43 de minute ago

Cinema Timiș a ajuns la un an de activitate: 323 de proiecții de film și evenimente, cu 54.000 de spectatori/FOTO

Cel mai mare cinematograf al Primăriei Timișoara, Timiș, a ajuns la primul an de activitate.…

59 de minute ago

În căutarea punctelor! Dumbrăvița, meci greu acasă cu Slatina

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița revine pe stadionul „Ștefan Dobay”, cu prilejul meciului cu CSM Slatina,…

O oră ago

Poli – Steaua la handbal, cu alb-violeții favoriți

SCM Politehnica Timișoara întâlnește Steaua București, în etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal.…

2 ore ago