Politica

Doctorul de la Pro România şi-a depus oficial candidatura pentru postul de primar al Timişoarei/FOTO

Marius Craina a intrat oficial în cursa pentru obţinerea unui post pe care şi-l doreşte de ceva vreme, cel de edil-şef al Timişoarei. Luni, la orele prânzului, cu un microbuz, personalizat cu imaginea sa, el a venit la biroul electoral de circumscripţie şi a depus listele cu semnăturile necesare, adunate de Pro România. De asemenea, a fost depusă şi lista candidaţilor acestui partid la consiliul local.

Pro România îşi doreşte atât funcţia de şef al administraţiei locale, dar şi cât mai multe posturi de consilier local. Principalul slogan al campaniei electorale este creşterea calităţii vieţii timişorenilor.

Am plecat în această competiție mânați doar de o singură dorință, aceea de a câștiga funcția de primar și cât mai multe funcții de consilieri locali pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus pentru orașul nostru. Avem un singur scop pe care cu toții vom încerca prin toate mijloacele, toate posibilitățile, toată experiența, toată energia noastră, să-l ducem la îndeplinire și anume creșterea calității locuitorilor municipiului Timișoara”, a declarat Marius Craina, la momentul depunerii candidaturii.

El este extrem de încrezător în şansele echipei pe care o conduce în lupta pentru Timişoara. Sunt oameni bine pregătiţi care îşi vor face cu brio treaba.

Avem o echipă extrem de bine pregătită din punct de vedere profesional, de oameni entuziaști, de oameni care au intrat în această competiție cu gândul de a face bine. Sunt convins că prin programul pe care l-am propus pentru municipiul Timișoara și prin realizarea acestui program în următorii ani de zile vom duce Timișoara acolo unde odinioară se afla și anume între orașele fruntașe, de mândrie ale României, orașe recunoscute pe plan național și internațional”, a mai declarat Craina.

Fostul director al Spitalului Judeţean Timişoara spune că oraşul are nevoie de altceva decât actuala direcţie în care merge, una greşită.

„Timișoara astăzi are nevoie de o schimbare rapidă pentru că direcția pe care am urmat-o în ultimii ani de zile a fost una total greșită. Ne-am lovit de promisiuni, ne-am lovit doar de anumite dorințe mânate de grupuri de interese care sub nicio formă nu au făcut bine municipiului nostru. Trăiesc în Timișoara de peste 55 de ani și mi se rupe sufletul când văd astăzi alte orașe din România cum înfloresc sub ochii noștri și orașul nostru, orașul florilor, oraș renunoscut odinioară ca o perlă a vestului României și a întregului Banat și a întregii țări, unde oamenii veneau cu plăcere ca să povestească despre minunatele clipe petrecute împreună la Timișoara a ajuns astăzi să fie întrecut de alte orașe. Sigur că nu îmi pare rău că în România există orașe care se ridică în mod cu totul și cu totul fulminant, dar, fiind timișorean, fiind născut și crescut aici, fiind format aici, am o uriașă obligație față de orașul meu. Să fac tot ce se poate pentru ca acesta să ajungă în primul rând la normalitate, să redevină ceea ce a fost odinioară și după aceea să clădim un oraș pe standarde europene”, a mai subliniat „doctorul” de la Pro România.

În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru consiliul local din partea Pro România, aceasta include un număr de 34 de candidaţi. Pe primul loc se află Marius Craina, el este urmat de Roxana Iliescu, fost vicepreședinte al Consiliului Judeţean Timiş, respectiv Adam Crăciunescu, de asemenea, fost vicepreşedinte al CJT, respectiv o bună perioadă şef la Romsilva. Urmează Daniela Radu, medic primar chirurg şi cadrul universitar, respectiv Ciprian Chihaia, inginer.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

15 minute ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

28 de minute ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

55 de minute ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

2 ore ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

3 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

15 ore ago