Timp liber

Un nou weekend plin, la Iulius Town Timişoara

Weekend-ul care începe astăzi aduce la Iulius Town o serie de filme în aer liber, teatru de păpuși pentru copii și un târg de produse naturale.

Weekend-ul acesta se vor putea viziona, la serile de film în aer liber, în zona Family Plaza din Iulius Town, mai multe producţii cinematografice. „De vineri, 7 august 2020, până duminică, 9 august, dăm start distracției, în fiecare seară, de la ora 19.00, cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație, pe care o poți obține accesând pagina de Facebook a evenimentului”, au anunţat organizatorii.

Duminică, cei mici vor păși în „Căsuța prietenilor” alături de actorii de la Magic Oz. Teatrul de păpuși va începe, de la ora 11.00, în parcul Iulius Gardens. Copiii vor decide ce se întâmplă cu amicii din căsuță, participând direct la relatarea poveștii, împreună cu mânuitorii de păpuși. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, 11 expozanți vor fi prezenți la Târgul de produse naturale și handmade. Ulei de măsline natural, dulceață ca la bunica acasă, săpunuri cu miros de

flori, tablouri handmade sau licheni stabilizați te așteaptă la etajul 1 din Iulius Mall.

Restaurantele și cafenelele din Iulius Town v-au pregătit diferite surprize inedite, în funcție de specificul fiecăreia. Astfel, în acest weekend te poți bucura de programe muzicale mixate de DJ sau de concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiază de cadrul natural, care vine în completarea atmosferei relaxante.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

45 de minute ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

O oră ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

4 ore ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

4 ore ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

6 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

6 ore ago