Sport

Reviste cu valorile sportive ale județului Timiș, distribuite gratuit în școli/FOTO

Elevii timișeni au primit, cu autografe, primele exemplare din Revista Născut pentru Sport Timiș, chiar din mâna marilor campioni și antrenori!
21 septembrie a fost ziua primei acțiuni de distribuție gratuită a Revistei Născut pentru Sport Timiș! Manifestarea a avut loc la Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara, unde au fost prezenți, la acțiune, 150 de elevi din clasele V, VI și VII, dar aici, în total, toți elevii din aceste clase vor primi revista, respectiv 600 de elevi.
La această primă acțiune de la Școala Gimnazială nr 30 din Timisoara au fost prezente nume sonore ale sportului timișean (sportivi & antrenori & președinți de cluburi), cum ar fi: Doina Moț, Simona Amanar Tabara, Petricevic Dragan, Vera Gavrilă, Flavius Biea, Benjamin Bodo, Adi Tal, Teo Moisuc, Iulian Teacă, Laurențiu Jurcă, Iasmina Ardelian, Cristian Stoenescu, Jasmina Elena Ciocoiu, Cristina Bălan, Karina Tal, Vlad Stroia.
De asemenea, au fost prezenți reprezentanții partenerilor instituționali care au susținut Revista Născut pentru Sport Timiș – Călin Dobra – președintele Consiliului Județean Timiș (care este partenerul principal al Caravanei Educației în Județul Timiș), Constantin Osain (inspector sport) de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Loredana Ianculovici – director la Directia Judeteana pentru Sport și Tineret Timiș.
După lansarea Revistei Născut pentru Sport Timiș (eveniment care a avut loc pe 10 septembrie 2020, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara și unde au fost prezenți zeci de sportivi (legende, seniori & juniori), antrenori, președinți de cluburi sportive, dar și reprezentanții partenerilor, susținătorilor și sponsorilor ai proiectului Caravanei Educației în Județul Timiș), urmează, începând de azi, cel mai atingător de suflet moment al acestui proiect! În ce constă acest moment? În distribuția gratuită – în numeroase școli și cluburi sportive din județul Timiș – a celor 11.000 de exemplare din Revista Născut pentru Sport Timiș, majoritatea exemplarelor purtând și autografele marilor valori ale sportului timișean. Nu puține exemplare vor fi oferite, personal, de către sportiviiț/antrenorii/președinții de cluburi sportive.
Prima serie de astfel de acțiuni, în care distribuția s-a desfășurat personal de către simbolurile sportului timișean, dar și de către reprezentanții partenerilor/ susținătorilor Caravanei Educației în Județul Timiș, are loc în perioada 21-25 septembrie, iar calendarul acestor acțiuni este următorul:
– 21 septembrie, la ora 10.00, la Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara
– 22 septembrie, la ora 10.00, la Școala Gimnazială din Dumbrăvița
– 23 septembrie, la ora 10.00, la Liceul Teoretic din Buziaș
– 23 septembrie, la ora 14.00, la Școala Gimnazială din Moșnița Nouă
– 24 septembrie, la ora 10.00, la Liceul Teoretic din Recaș
– 25 septembrie, la ora 10.00, Școala Gimnazială din Ghiroda
În semn de prețuire, echipa Nascut pentru Sport, a oferit invitatilor cate o diploma de excelență și titlul de ambasadori Născut pentru Sport!
Revista, 108 pagini full color prezintă succesele răsunătoare ale sportului timișean, dar și viața și sacrificiile sportivilor din județ care au dus tricolorul pe cele mai înalte culmi ale performanței mondiale.
Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

32 de minute ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

49 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

14 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

14 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

20 de ore ago