Administratie

Şapte ani, de la dorinţă la realitate. Primăria a avut nevoie de două mandate ale lui Nicolae Robu pentru reabilitarea pe Alexandrescu şi Prezan

Şapte ani a avut de parcurs Nicolae Robu, de la dorinţă la realizare efectivă, în ceea ce priveşte transformarea şi reabilitarea străzilor Alexandrescu şi Prezan. Dificultăţi tehnice şi birocratice, blocaje de tot felul, toate au fost împotriva dorinţei primarului de a face acolo, atâţia ani, ceea ce el numeşte „ceva frumos”.

Nu a fost să fie, şi aceasta nu mai puţin de şapte ani! Aceasta e concluzia primarului actual, Nicolae Robu, în ceea ce priveşte lucrările de pe străzile Constantin Prezan (fosta Lidia), respectiv Grigore Alexandrescu. Conform acestuia, de atât timp îşi dorea el să se modernizeze străzile respective, dar, pur şi simplu nu s-a putut. E bine că a venit anul alegerilor şi în 2021 ambele şantiere au pornit, chiar în vară, înainte de scrutin.

„Credeţi că nu aş face orice să fie această stradă să fie modernizată, că nu am făcut tot ce e posibil să le rezolv?”, a spus Robu despre strada Alexandrescu, una la care după o prezentare „promo” la lansarea proiectului, nu s-a mai lucrat luni bune de zile, pentru că au fost nenumărate blocaje noi, cum motiva acesta situaţia.

Acum totul e perfect şi pe ambele şantiere se lucrează la maxim. Robu a vizitat şantierele şi totul e bine. El îi înţelege pe oamenii din zonă că sunt supăraţi, dar se referă la faptul că e acum deranj, nu că şapte ani nu s-a făcut ce se face acum. Dar, primarul garantează că, sufleteşte, cele două străzi reabilitate au fost marea sa dorinţă, încă de acum şapte ani.

„Am fost pe şantier pe strada Alexandrescu, se lucra. Oameni buni, cei care locuiţi în zonă. Eu ştiu că aveţi o supărare că nu am făcut mai devreme această lucrare. Ştiu că nu vă ajută cu nimic, retroactiv nu se poate face mai uşoară”, a declarat Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

19 minute ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

37 de minute ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

49 de minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

O oră ago

Salonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție din 2024

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 22 – 26 mai o…

O oră ago

Grupul Maxagro a deschis la Gătaia noul sediu al Maxutil/Foto

Grupul Maxagro a inaugurat, la Gătaia, noul sediu al companiei Maxutil, parte a grupului. Compania…

O oră ago