23 de luni pentru realizarea centrului de legume și fructe de la Tomnatic. A fost semnat contractul!

În ultimele zile de mandat ca președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra anunță că a fost semnat contractul pentru proiectarea, execuția și dotarea centrului de legume și fructe de la Tomnatic.
23 de luni este termenul pentru relizarea acestui centru, o investiție de 4,5 milioane de euro. Centrul va fi locul unde producătorii agricoli pot veni cu legumele pentru a fi colectate, sortate și depozitate.
„Centrul de legume și fructe de la Tomnatic face pași importanți spre realitate! Am semnat contractul pentru proiectarea, execuția și dotarea centrului, o investiție de 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș. Totul trebuie să fie gata în următoarele 23 luni! Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat la Consiliul Județean Timiș.
Va fi gura de oxigen de care au nevoie producătorii agricoli din Timiș, pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată.
De altfel, întreaga zonă se va schimba radical, mai ales că aici derulăm și o investiție importantă în infrastructură. Se lucrează la ranforsarea a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B. Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de Legume și Fructe. Totul este gândit pentru a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ.
Mă bucur că am reușit să fiu parte din acest proiect și să-l las doar ca să fie implementat!”, a scris Călin Dobra pe Facebook.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

9 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

9 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

16 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

16 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

16 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

18 ore ago