Politica

Avem al doilea cel mai de succes deputat din punct de vedere profesional! Marilen Pirtea ne arată clasamentul

Deputatul liberal de Timiş, Marilen Pirtea, ne arată pe pagina sa de Facebook un clasament în care el este desemnat al doilea cel mai bun deputat român, din punct de vedere profesional.

E peste colegii săi de Parlament al României! În Camera Deputaţilor e chiar pe locul 2 între cei mai bine pregătiţi profesional şi cei mai de succes în acest domeniu, ne arată Marilen Pirtea, printr-o prezentare chiar pe propria pagină de Facebook. Este un clasament publicat pagina de internet https://www.georgebutunoiu.com/ , folosind metoda Politoscop. Mai bun decât Pirtea este un alt deputat liberal, de 64 de ani, cu activitate în domeniul medical. Sub Pirtea se află o femeie, Cosette Chichirău, de la USR, în vârstă de  39 de ani, tot cu activitate în domeniul economic, dar în privat, nu la stat ca şi timişoreanul care conduce din postură de rector, UVT. Clasamentul integral, Politoscop, îl puteţi vedea mai jos.

Explicaţia asupra clasamentului, cum e întocmit şi cu ce se ocupă, ne-o oferă chiar deputatul de succes.

Nivelul profesional general (nepolitic) al deputatilor din Parlamentul Romaniei, legislatura 2016-2020, calculat dupa Metodologia Politoscop folosind exclusiv CV-urile oficiale, adica acelea postate pe site-ul Parlamentului. Rezultatele sunt valabile pentru data analizei, august 2020. Nivelul profesional si Valoarea pe piata muncii (nepolitice) desemneaza atractivitatea persoanei (nivelul de “angajabilitate”) pe piata muncii in organizatii NEPOLITICE (companii comerciale, dar si ONG-uri sau alte institutii nepolitice organizate dupa sistemul celor din business). Asadar, daca un politician a lucrat foarte putin in companii comerciale, dar are o lunga cariera politica, Nivelul sau profesional si Valoarea de piata, calculate dupa Metodologia Politoscop, vor fi foarte mici, desi el este poate un politician de succes si foarte valoros in domeniul sau de expertiza – politica.”, arată Pirtea în postarea sa.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

3 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

5 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

6 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

6 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

7 ore ago