Sănătate

Managerul Spitalului “Victor Babeş” Timişoara: Cei care nu cred sau nu poartă mască să nu vină la spital dacă fac Covid!

Cristian Oancea, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, le-a transmis celor care nu cred în coronavirus şi nu poartă mască să nu vină la spital, atunci când vor contacta virusul. De asemenea, el spune că aceştia ar trebui să se trateze acasă, cu terapii alternative.

Într-o interveţie la Digi 24, Cristian Oancea s-a arătat revoltat pe partizanii teoriilor conspiraţionişte şi care îndeamnă lumea să nu poarte măşti de protecţie. El le transmite acestora să nu mai vină la spital atunci când vor contacta virusul.

Acești oameni dau semnale foarte proaste, acești oameni care nu cred, nu poartă mască sau iau în derâdere toate aceste măsuri ale noastre, îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac Covid. Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative. Dacă nu crezi, de ce să mai încarci sistemul sanitar?”, a declarat Oancea la Digi24.

Pe de altă parte, Oancea a declarat că a avut şi pacienţi care, deşi nu credeau în covid, atunci când s-au infectat s-au schimbat în mod radical.

“Am mulți pacienți care nu au crezut, s-au infectat și, după aceea – astea sunt exemple positive – au început să poarte mască și să promoveze sănătatea publică. Sunt și exemple pozitive, dar până nu te confrunți cu boala, sau până nu faci forme severe, zici că totul e o batjocură și iei în derâdere”, a mai spus managerul de la “Victor Babeş”

 

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

58 de minute ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

5 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

8 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

8 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

10 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

10 ore ago