Politica

Călin Dobra crede că Lugojul a intrat în carantină pentru că fruntașii liberali își plătesc polițe

Fostul șef al PSD Timiș și al Consiliului Județean, Călin Dobra, lansează o ipoteză extrem de interesantă: Lugojul a intrat în carantină ca rezultat al unei lupte ”secrete” dintre liderii PNL și primarul liberal al municipiului de pe Timiș. Dobra consideră că restricțiile au apărut ”după ieșirile recente ale edilului șef”.

Liberal, dar puțin rebel la adresa șefilor de partid de la Timișoara, după ce aceștia nu au promovat pe un loc eligibil de parlamentar un favorit al filialei din Lugoj, primarul Claudiu Buciu ar fi, conform lui Călin Dobra, de vină pentru că lugojenii vor avea parte de restricții de carantină.

”Luptele interne din PNL trimit Lugojul în carantină”, spune Dobra, într-o postare pe Facebook, în care artă că în acest moment concetățenii săi suferă pentru că șefii liberali își plătesc polițe.

”Lugojenii au de suferit grav în perioada următoare din cauza luptelor interne din PNL, unde pare că se poartă un război de gherilă, iar victime sunt oamenii de rând. În cazul de față, primarul Claudiu Buciu și șefii PNL Timiș își plătesc polițe, speculând o dramă a populației, și anume criza Covid, prin care trecem cu toții. Acum e rândul Lugojului să o încaseze, după ieșirile recente ale edilului șef. Carantinarea orașului, timp de 14 zile, este o decizie controversată, luată de unii care ignoră legea cu bună știință”, spune Dobra, care acum este preşedinte al PSD Lugoj

Trecut chiar el prin infecția cu coronavirus, chiar în ziua alegerilor locale, Dobra remarcă faptul că prefectul Liliana Oneţ nu e izolat, chiar dacă șoferul ei este infectat.

”Prefectul de Timiș, adică președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu este izolat, deși șoferul său este bolnav de Covid-19. Anterior, subprefectul a fost depistat și el pozitiv la infecția cu Sars-Cov2. Deci, subaltern cu care a interacționat zi de zi. Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră. Iau măsuri dure împotriva cetățenilor și se bat cu pumnul în piept că îi protejează, exact cei care, de fapt, bagatelizează orice prevedere legală, când îi privește personal. Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este una pur politică de pe urma căreia va avea de suferit fiecare lugojean”, a încheiat Dobra.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

7 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

11 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

11 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

12 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

12 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

12 ore ago