Politica

Ipoteză șoc, lansată de Sorin Grindeanu: PNL ar putea dispărea de pe scena politică

Din cauza situației medicale, campania electorală pentru alegerile parlamentare va fi una atipică, spune Sorin Grindeanu, unul dintre liderii PSD. El spune că cei de la PNL insistă ca alegerile să meargă înainte pentru că dacă nu ar putea ajunge în situația de a dispărea din politică!

Grindeanu se arată mai mult decât încrezător în evoluția partidului său, chiar dacă această campanie electorală va elimina unul dintre atu-urile formațiunii sale, dialogul direct cu cetățenii.

”E o campanie atipică, sub semnul pandemiei. Am fost în județ, ne-am întâlnit cu primari și consilieri locali, desigur respectând regulile. PSD este singurul partid care face campanie făcând discuții cu oamenii. Ceilalți au alte tehnici. Noi așa am făcut. Asta a dat forța partidului. Sub noile reguli trebuie să ne adaptăm, vom încerca să stăm de vorbă cu cât mai mulți timișeni. De asta am cerut amânarea alegerilor. A fost un dialog al surzilor. Nu îi interesează sistemul naționa sanitar, ci doar alegeri. Sunt speriați, știu că gestionează prost tot și că românii vor vedea că modul de gestionare și îi vor sancționa la vot. Deja sunt conștienți că va pierde PNL alegerile. PSD va câștiga”, a declarat Grindeanu.

El lansează o ipoteză ”extremistă”, cum că PNL ar putea dispărea de pe scena politică, aceasta dacă alegerile nu vor avea acum loc. Va ieși cineva mai bine sau mai prost din cauza unuia sau altuia dintre termenele la care se vor organiza alegerile?

”Nu e vorba de ieșit PSD mai bine, ci de teama PNL de a repeta o istorie. De fiecare dată când am avut guverne de acest tip, românii au sancționat, în ambele cazuri forțele politice respective au ieșit din parlament. PNȚ nu a mai intrat în parlament, ulterior PDL au intrat cu greu, ulterior s-au retras în PNL, s-au ascuns acolo, PDL-iștii de ieri sunt PNL-ișii de azi. Teama de a se repeta istoria! Își doresc susținerea alegerilor, dacă ar fi în primăvară ar rămâne în afară”, a mai menționat liderul PSD.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

2 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

2 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

3 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

3 ore ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

3 ore ago