Economic

ISHO – un stil de viață cu adevărat diferit, în inima Timișoarei. Ultimele apartamente disponibile în clădirile Riverside A și Parkside D/FOTO

Noul cartier ISHO, aflat în inima Timișoarei, începe să se dezvăluie, iar conceptul prinde viață. Prima clădire rezidențială a fost dată în folosință, spațiile publice de la bulevardul Take Ionescu schimbă fața întregii zone, iar zonele pietonale și piațetele interioare prind contur. ISHO devine un punct de reper important pentru Timișoara și articulează întreaga zonă cuprinsă între bulevardul Take Ionescu și parcurile de pe malul Begăi.

Cartierul este recunoscut pentru noul concept de locuire urbană propus, caracterizat printr-un confort deosebit, o localizare de exceptie, acces la facilitati unice. Există încă un număr limitat de apartamente disponibile în clădirile Riverside A și Parkside D, cele mai înalte clădiri din oraș. Informatii la zi despre disponibilitati pot fi obtinute prin telefon la 0371 33 63 63 sau prin email la living@isho.ro.

Riverside A – O clădire unică în Timişoara cu piscină interioară şi gym si propria terasa rooftop

Clădirea Riverside A este unică în Timişoara, locatarii acesteia fiind singurii din oraş care pot beneficia de un gym pe două etaje, complet echipat, dar şi de o piscină interioară, chiar în clădirea în care locuiesc. De asemenea, ei vor avea acces la o terasa de circa 300 mp situată la etajul 5, un rooftop cu o vedere spectaculoasă şi un mic parc la înălţime, accesibil exclusive locatarilor. Un spaţiu comun privat dedicat evenimentelor completează facilităţile ISHO Riverside A şi o recomandă pentru stilul de locuire complet diferit faţă de tot ce exista la ora actuala în Timişoara. De altfel, unul din atuurile conceptului propus de ISHO este îmbinarea intimităţii pe care o dă o casă cu proximitatea faţă de tot ceea ce contează pentru ei pe care o oferă ISHO.

Parkside D – apartamente accesibile cu o priveliște unică asupra Timișoarei

Clădirea Parkside D oferă apartamente accesibile, cu prețuri gândite pentru familiile tinere. O ocazie unică pentru a locui într-una din cele mai bune zone din oras, la doar câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și parcurile Timișoarei și cu acces la toate facilitățile oferite de centrul orașului și cartierul ISHO. De asemenea, regimul de înălțime a clădirii oferă una din cele mai bune panorame asupra orașului și o luminozitate excelentă. Materialele folosite și soluțiile propuse respectă standardul ISHO și sunt alese de la producători internaționali recunoscuți pentru calitatea produselor lor. La toate acestea se adaugă garanția ISHO pentru calitatea proiectării și realizării acestei clădiri perfect integrată în conceptul urbanistic și stilul de viață propus de ISHO.

Riverside U1 – Proiectul Rezidențial High End al Anului 2020

Cele peste 100 de apartamente din clădirea Riverside U1 au fost finalizate si predate locatarilor. Conceptul a prins viață și poate fi văzut aici în adevăratul lui sens. O zonă rezidențială deosebită, complet pietonalizată, fără mașini la nivelul solului, in inima verde a orașului. Priveliștea unică spre Catedrala din Piața Traian, intimitatea dată de malurile Begăi, suprafețele ample și terasele generoase se îmbină perfect cu designul premium și dau naștere unui peisaj urban nou în Timișoara. Calitatea locuirii este dată și de atenția deosebită dusă în cele mai mici detalii. Riverside U1 upgradează substanțial conceptul de locuire colectivă și devine un adevărat landmark pentru zona rezidențială timișoreană. Calitatea vietii rezultata au condus la obţinerea titlului de Proiectul Rezidential High End al Anului 2020, obţinut in vara, in cadrul Galei Imobiliare.ro.

Un cartier pietonal unde ai totul la îndemână

Parterul clădirii va avea o zonă comercială generoasă care va completa facilităţile gândite deja în cartierul ISHO – restaurante de top, cafenele cu design de ultimă generatie, facilităţi sportive, magazine de proximitate şi foarte mult spaţiu degajat pentru relaxare în aer liber. ISHO favorizeaza un stil de viata contemporan, cu spatii ample alocate spaţiilor verzi şi pistelor de biciclete, care completează facilitătile deja existente pe malurile Begai. De altfel, ISHO este singurul cartier pietonal din Timişoara, toate locurile de parcare sunt în subteran, acolo vor fi amplasate şi rasteluri pentru biciclete. ISHO este o prelungire firească a principalei zone verzi din centrul oraşului, un cartier sănătos care completează veriga lipsa între Piaţa Unirii si atmosfera cosmopolita care o caracterizeaza şi farmecul Pieţei Traian.

Soluţii inovative de ultimă generaţie pentru costuri de întreţinere reduse

Apartamentele din ISHO Riverside A integrează numeroase soluţii de ultimă generaţie care reduc substanţial costurile de întreţinere şi ofera un climat sănătos: sistemul de încălzire în pardoseală cu eficienţa energetică ridicată, sistemul de izolaţie exterioară, ferestrele de aluminiu cu geam termoizolant pentru un plus de confort termic şi fonic, precum şi o durabilitate sporită. Suprafeţele vitrate mari, conferă clădirii un aspect exterior modern, limitând totodată nevoia de iluminat artificial.

Materiale de cea mai înaltă calitate

Dezvoltatorul ISHO a acordat o atenţie deosebită selectării furnizorilor materialelor de finisaje. Parchetul, din lemn triplustratificat provine de la Haro, producator german cu tradiţie in productia şi montajul parchetului. Plăcile ceramice de la Ragno – Marazzi, porţelanate, rectificate sunt de calitate superioară şi vin într-o gamă variată de texturi si culori. Obiectele sanitare Villeroy & Boch vor completa ambientul apartamentelor cu un design contemporan. Uşile de acces în apartamente şi cele interioare sunt produse de Prum, în Germania.

Ultimele apartamente disponibile pot fi vizualizate pe www.isho.ro. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi echipa de consultanti ISHO la 0371 33 63 63 sau prin email la living@isho.ro

Un concept integrat

ISHO este primul cartier complet, multifuncțional construit în ultimii douăzeci de ani în zona de vest a țării. Dincolo de apartamente și birouri de generație nouă, ISHO va oferi un centru de conferințe dar și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină dar și un parc de peste 7.500 mp, cu pistă de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school, dar și de mai multe școli și grădinițe bine cotate, aflate în proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

ISHO va reda orașului, probabil, cea mai bună zonă a sa, devenind un reper al Timișoarei de mâine. Premiile deja obținute confirmă dezvoltarea unui concept modern și dorit, atât în ceea ce privește componenta rezidențială cât și cea a spațiilor de birouri.

DCIM100MEDIADJI_0089.JPG

DCIM100MEDIADJI_0161.JPG

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

9 minute ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

21 de minute ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

34 de minute ago

Salonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție din 2024

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 22 – 26 mai o…

38 de minute ago

Grupul Maxagro a deschis la Gătaia noul sediu al Maxutil/Foto

Grupul Maxagro a inaugurat, la Gătaia, noul sediu al companiei Maxutil, parte a grupului. Compania…

41 de minute ago

Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local

Care este legătura între traficul de terenuri şi traficul de migranţi? Unul singur: PS(perlea)D Dumbrăviţa.…

O oră ago