Sport

Două restanţe care trebuiau să se dispute miercuri, nu se mai joacă: U Cluj – Farul şi Ripi – Mioveni. Gazdele pot pierde 0-3

Două partide amânate din cauza Covid ar fi trebuit să se dispute mâine. Surprinzător sau nu, oaspeţii declară că au şi ei cazuri pozitive în echipă, iar regulamentul le dă dreptate, adică pot câştiga la masa verde cu 3-0. Cazuri care vin în momente… foarte bune!

Miercuri, de la ora 14:00, era programată restanța din etapa a 12-a a Ligii 2 dintre Ripensia și CS Mioveni. Acest meci nu se va disputa, acum din cauza faptului că cei de la CS Mioveni au cazuri de COVID-19, după ce prima dată se amânase jocul din cauza timișorenilor. CS Mioveni va câștiga cel mai probabil la ”masa verde”.

„Echipa noastră de fotbal a fost întoarsă astăzi din drumul pe care plecase spre Timişoara. Astfel 3 dintre jucătorii echipei noastre au prezentat simptome specifice virusului COVID, au fost testaţi şi au ieşit pozitiv. Echipa plecase spre Timişoara, însă a fost imediat intoarsă din drum . Au fost anunţate Federaţia şi DSP-ul şi s-a intrat în izolare până la terminarea anchetei epidemiologice. În zilele următoare, până la reluarea antrenamentelor, tot lotul va fi retestat”, este comunicatul argeşenilor.

Miercuri, 2 decembrie, de la ora 16:45, era programat şi meciul restant din etapa a 11-a a Ligii 2 dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța. Surprinzător sau nu, jocul nu se va mai desfășura, deoarece clubul de la malul mării a descoperit la începutul acestei săptămâni că are șase cazuri de COVID-19 în lot, astfel că DSP Constanța a interzis deplasarea echipei antrenate de Ianis Zicu la Cluj-Napoca.

În aceste condiții, cum prima dată partida a fost amânată din cauza infectărilor de la ”U” Cluj, Farul va fi declarată câștigătoare la ”masa verde”. Farul a anunțat pe site-ul oficial că șase componenți ai echipei au fost depistați pozitiv și că DSP Constanța nu a acordat aviz favorabil deplasării la Cluj. Jucătorii echipei constănețene plecaseră deja, în această dimineață, spre Ardeal, însă au fost întorși din drum.

Este o lege cel puţin ciudată, mai ales în cazul Ripensiei. Mioveniul ar putea juca fără acei 3 jucători infectaţi, deoarece lotul este unul mare. Mingea este în terenul FRF care într-un caz a decis ca meciul să fie reprogramat şi a doua oară. Este vorba despre partida dintre Reşiţa şi Chiajna. După o primă amânare din cauza reşiţenilor, ilfovenii au ar fi vrut să joace la… rejucare spunând că au şi ei cazuri, dar FRF i-a obligat să joace. Rămâne de văzut decizia FRF, dar este trist când deznodământul se dă în birouri, în loc ca acesta să fie vizibil pe teren.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

12 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

12 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

19 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

19 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

19 ore ago