Politica

Sorin Drăgoi lasă șefia PNL Dumbrăvița pentru o nouă provocare

Fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, fost city manager al Timișoarei și șef al clubului ACS Poli, Sorin Drăgoi, a anunțat că renunță la conducerea PNL din localitatea Dumbrăvița. El a transmis doar că va “merge mai departe cu o nouă provocare”.

După ce a pierdut o nouă rundă de alegeri în fața USR, rămânând și fără post de consilier local pentru că dosarul de candidatură depus nu era corect, Sorin Drăgoi a anunțat plecarea de pe funcția de șef al organizației liberale de la Dumbrăvița.

El spune că a ales să intre în politică, alături de liberali, pentru că a îmbrățișat valorile organizației și principiile acestui partid. Dar acum e momentul să renunțe

”În urmă cu 2 ani am intrat în politică. Am ales Partidul Național Liberal pentru că am crezut în schimbare și în oamenii care au îmbrățișat valorile acestei organizații și principiile liberale. A fost un drum frumos, cu momente în care am simțit că am ajutat cu adevărat și situații neprevăzute, din care am învățat și am mers mai departe. Uneori am fost dezamăgit de oamenii de lângă mine. Am trecut împreună de alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare. Am avut o campanie la locale ca de “prezidențiale” cum îmi spunea Robert Sighiartău, Secretarul General al PNL România. Au fost evenimente și întâlniri ce au marcat viața comunității și am legat prietenii sincere. Demisionez din funcția de Președinte al PNL Dumbrăvița și voi merge mai departe cu o nouă provocare”, a anunțat Sorin Drăgoi.

El le urează succes aleșilor locali din localitatea periurbană a Timișoarei.

”Mulțumesc tuturor pentru implicare, acelor persoane care au crezut în mine și cred în continuare. Mult succes colegilor mei consilieri locali, primarilor, parlamentarilor și europarlamentarilor ce fac parte din Partidul Național Liberal. Sper ca noua clasă politică din comuna noastră să lucreze pentru oameni și să aducă locul unde trăim la nivelul pe care ni-l dorim cu toții. Rămân același om pe care l-ați cunoscut, implicat cu principii liberale în care cred și voi fi în continuare dedicat comunității în care trăiesc!”, a mai anunțat Drăgoi.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

24 de minute ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

3 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

4 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

6 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

8 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

9 ore ago