Administratie

La Timișoara se vor deschide vineri doar două din cele 11 centre de vaccinare organizate de primărie

Un număr de 11 centre de vaccinare, cu un număr de 17 spații, unele fiind situate la aceeași locație, sunt amenajate sau vor fi amenajate în perioada următoare în Timişoara.

Totuși, Direcția de Sănătate Publică a dat publicităţii doar două dintre centrele de vaccinare. Acestea sunt situate la Spitalul CFR și Iulius Town.

”Lucrăm împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare. Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație”, a anunțat primarul Dominic Fritz, aflat în izolare, printr-un comunicat.

Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Intervenției (CJCCI) a solicitat alocarea a două centre pentru vaccinare.

”Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere. Acele primele 2 centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!”, a mai scris Fritz.

Vaccinarea va începe luni. Înscrierea se face pe platforma națională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând cu vineri, 15 ianuarie, ora 15.00.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

30 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

30 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

42 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

51 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago