Administratie

Doi candidaţi pentru funcţia de secretar al Primăriei Timişoara: actualul titular Caius Şuli şi secretarul Primăriei Becicherecu Mic, Alin Hîldan

Astăzi a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru concursul de secretar general al Primăriei Timişoara. La finalul perioadei de înscriere doar doi concurenţi au rămas în cursă. Este vorba de actualul secretar Caius Şuli şi Alin Hîldan, secretar al Primăriei Becicherecu Mic.

Pe data de 9 martie va avea loc concursul pentu ocuparea funcţiei de secretar general (noua denumire a postului) al Primăriei Timişoara. În ultimii patru ani şi jumătate, mai exact din iulie 2016, când a ieşit la pensie celebrul Ioan Cojocari, Primăria Timişoara nu a avut secretar cu concurs. De atunci a  mai fost o încercare eşuată de concurs în octombrie 2017. De la plecarea lui Cojocari, foarte importanta funcţie fost deţinută de SImona Drăgoi şi Caius Şuli, cel care o exercită şi în acest moment prin delegare.

De altfel, Şuli este unul dintre cei care şi-au depus dosarul pentru concursul din 9 martie, astăzi fiind ultima zi în acest sens. Al doilea este Ain Hîldan, secretar la Primăria Becicherecu Mic. Potrivit unor surse, Hîldan a mai fost ofertat, în ultima perioadă, să vină în Primăria Timişoara, dar a refuzat. Înainte de-a fi secretar al primăriei din Becicherecu Mic, el a fost membru PNL, chiar lider al organizaţiei locale. De menţionat că a mai fost un dosar depus, dar care nu a îndeplinit toate condiţiile.

Proba scrisă va avea loc în 9 martie, la ora 11.00. Ea va fi precedată de probele de cunoștințe IT (ora 9.00) respectiv limba engleză (ora 10.00). De menţionat că ultima zi de depunere a dosarelor este 23 februarie.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

24 de minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago