Administratie

Nicolae Robu nu şi-a închipuit nici în cele mai urâte vise cât de ingraţi pot fi timişorenii

Fostul primar Nicolae Robu a scris într-un comentariu pe Facebook că nu şi-a închipuit că nu o să fie votat de timişoreni, după câte jertfe a făcut pentru ei. Mai mult, în locul lui, a fost preferat un cetăţean străin, care habar n-are de administraţie şi care ar fi încălcat şi Constituţia.

Nici o zi fără un atac la actuala administraţie! Fostul primar Nicolae Robu n-a ratat nici azi porţia zilnică de acuze la actualul primar. De această dată, el s-a referit la clădirile din centrul oraşului. El l-a acuzat pe Dominic Fritz că a sistat amenzile pentru cei care nu-şi îngrijesc proprietăţile, sugerând chiar că actualul primar ar fi un… infractor.

“Contracandidatul meu, actualul Primar, le-a promis celor sancționați că va sista sancțiunile! Este singura promisiune electorală respectată! Dar a opri Poliția Locală de la a aplica legea este INFRACȚIUNE! Infracțiune, d-le Fritz! Infracțiune și în Germania și în România. Dar se pare că în România dv puteți face orice, sunteți singurul trăitor “mai presus de lege”, atât cu subiectul acesta, cât și cu însăși deținerea calității de Primar întru sfidarea legii și a Constituției -vezi codul administrativ art. 160 și Constituția României art. 16, alin 3-.”, a scris Robu, care încă nu s-a obişnuit cu pierderea alegerilor.

Într-un comentariu la această postare, cineva l-a întrebat de ce în campania electorală a refuzat să vină la dezbateri cu Fritz. Răspunsul lui Robu a fost aproape halucinant, acuzându-i pe timişoreni de ingratitudine.

“N-am iesit pt ca nu-mi puteam inchipui ca dupa ce-am facut atatea lucruri in oras, dedicat trup si suflet, cinstit, corect, dupa ce-am dus Timisoara pe locul 1 dupa aproape toate criteriile de ierarhizare, timisorenii nu ma vor vota, ci vor prefera pe cineva necunoscut si fara nicio realizare! Cineva care, in plus, nici macar nu are cetatenie romana -subliniez: vorbesc de cetatenie, nu de etnie, pt ca etnia chiar nu are nicio relevanta, suntem cu totii egali!-, nici macar nu are domiciliul in Timisoara! Doar nu va inchipuiti ca imi era frica sa ma confrunt cu el?! Doar mi-am dat seama ca el nu stie nimic despre administratie!”, a răspuns Robu.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

17 minute ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

2 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

3 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

4 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

9 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

10 ore ago