Nicolae Robu nu şi-a închipuit nici în cele mai urâte vise cât de ingraţi pot fi timişorenii

nicolae robu

nicolae robu

Fostul primar Nicolae Robu a scris într-un comentariu pe Facebook că nu şi-a închipuit că nu o să fie votat de timişoreni, după câte jertfe a făcut pentru ei. Mai mult, în locul lui, a fost preferat un cetăţean străin, care habar n-are de administraţie şi care ar fi încălcat şi Constituţia.

Nici o zi fără un atac la actuala administraţie! Fostul primar Nicolae Robu n-a ratat nici azi porţia zilnică de acuze la actualul primar. De această dată, el s-a referit la clădirile din centrul oraşului. El l-a acuzat pe Dominic Fritz că a sistat amenzile pentru cei care nu-şi îngrijesc proprietăţile, sugerând chiar că actualul primar ar fi un… infractor.

“Contracandidatul meu, actualul Primar, le-a promis celor sancționați că va sista sancțiunile! Este singura promisiune electorală respectată! Dar a opri Poliția Locală de la a aplica legea este INFRACȚIUNE! Infracțiune, d-le Fritz! Infracțiune și în Germania și în România. Dar se pare că în România dv puteți face orice, sunteți singurul trăitor “mai presus de lege”, atât cu subiectul acesta, cât și cu însăși deținerea calității de Primar întru sfidarea legii și a Constituției -vezi codul administrativ art. 160 și Constituția României art. 16, alin 3-.”, a scris Robu, care încă nu s-a obişnuit cu pierderea alegerilor.

Într-un comentariu la această postare, cineva l-a întrebat de ce în campania electorală a refuzat să vină la dezbateri cu Fritz. Răspunsul lui Robu a fost aproape halucinant, acuzându-i pe timişoreni de ingratitudine.

“N-am iesit pt ca nu-mi puteam inchipui ca dupa ce-am facut atatea lucruri in oras, dedicat trup si suflet, cinstit, corect, dupa ce-am dus Timisoara pe locul 1 dupa aproape toate criteriile de ierarhizare, timisorenii nu ma vor vota, ci vor prefera pe cineva necunoscut si fara nicio realizare! Cineva care, in plus, nici macar nu are cetatenie romana -subliniez: vorbesc de cetatenie, nu de etnie, pt ca etnia chiar nu are nicio relevanta, suntem cu totii egali!-, nici macar nu are domiciliul in Timisoara! Doar nu va inchipuiti ca imi era frica sa ma confrunt cu el?! Doar mi-am dat seama ca el nu stie nimic despre administratie!”, a răspuns Robu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Liberschimbist a spus: (februarie 10th, 2021 at 15:28 )

O sa te votam cu ambele maini dupa ce actualul primar o sa frece menta prin amanari tot mandatul… stai calm!
https://www.opiniatimisoarei.ro/dominic-fritz-rupe-inca-un-contract-de-al-lui-robu-reamenajarea-din-piata-victoriei-la-timisoara-facem-un-concurs-in-2024-sa-incepem-lucrarile/09/02/2021
Si acesta este doar inceputul…

Andrei a spus: (februarie 10th, 2021 at 15:53 )

Ma mir cum au putut timisorenii vota de doua ori un bolnav mintal ca robu.
Si nu pot intelege cum asa zisi ziarist il mai si promoveaza…
Daca ar fi stiut sa citeasca mai departe de trei, ar fi observat ca alin. 4 din articolul mentionat dispune urmatoarele:
„(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.”

Ioana a spus: (februarie 10th, 2021 at 17:25 )

Domnule Robu! Nu v-am votat din cauza arogantei si a atitudinii de zeu adoptate. Si indiferent de ce face sau nu face Fritz, eu tot nu va voi vota niciodata.

Reos a spus: (februarie 10th, 2021 at 18:04 )

Domnul profesor nu citește tot numai ce îi pasă exact cum citea contractele pe care le semna exact cum aproba proiecte fără finanțare pentru ochii fraierilor exact cum promitea tot felul de noi și noi realizări în fiecare zi.Domnul profesor a știut foarte multă administrație cînd a fost ales ca primar și după opt ani se văd rezultatele în fiecare zi altele și sunt sigur că mai vin surprize!!!!

Nici O'Lae a spus: (februarie 10th, 2021 at 18:25 )

Robu avea un „serial” pe pagina lui de FB: „In virtutea inerției”. Potrivit ar fi fost „In virtutea inepției”

Nagy a spus: (februarie 10th, 2021 at 18:45 )

Omul intodeauna spera la mai bine, dar de data asta sigur, Timisoreni au gresit, De cand avem acest primar MARIONETĂ, Timisoara parca este pustie, Nu contest Robu a si gresit, dar a facut multe, si mai ales pentru tineret, si multe modificari pentru oras, nu au iesit toate perfect, dar se vedea ca se implica, o sa vedem ce va face acest mare artist nemtesc, care dupa primele observatii nu are nici prestanta, si nici materie cenusie, dar cand nu ne-au placut noua Românilor papagalii, ca doar ăștia sunt colo sus si la parlament.

Nelu a spus: (februarie 10th, 2021 at 19:12 )

Bolnav psihic.
Si Ceasusescu era convins in 24 decembrie 1989 ca lumea il iubeste. Oameni care traiesc in realitati paralele.

Pogonici a spus: (februarie 10th, 2021 at 19:51 )

Nu e orb mai orb decat cel care nu vrea sa vada. Asa si mr. Robu. Si despre politia locala oprita de la a-si face treaba, am simtit pe pielea mea ce inseamna sa ai un primar retard, infatuat, retard, retard, retard si taranoi. ( atentie, nu taran, cinste lor, taranoi, in cel mai imputit sens al acestui cuvant). Dl. Robu, poate ai treaba si noi te retinem.

WandaTRUMPeta a spus: (februarie 10th, 2021 at 19:55 )

Trump, mic terorist de pe vremea lui Robu, ca să parafrazez un banc vechi, ceaușist; cum vor fi menționați într-un mic compendiu istoric – Stalin vs. Hitler. Evident, exagerez. Dar e haios. Și trist.

q a spus: (februarie 10th, 2021 at 20:04 )

ma KAK pe tine si pe fantoma ta, robulake. atata meriti

Jean a spus: (februarie 10th, 2021 at 20:50 )

Vă așteptăm în 2024 să recuperăm întârzierile enorme din dezvoltare. M-am lămurit cât și ce poate actuala administrație și nici un alt punct de vedere sau opinie oricât ar intoxica ei timișorenii, nu poate schimba această realitate!

Paranoia a spus: (februarie 10th, 2021 at 21:41 )

rrobisor ai nevoie de internare la ospiciu!
Creierul roșu de la asc (șeful asociația studenților comuniști) a înmugurit din lipsă de ocupație!
Mediocru profesor universitar, făcut pe repede înainte la apelul de seară!
Narcisit, grandoman, logoreic, egoist, disperat ca nu mai apare la tv că și ceașcă lae pcr!

fat frumos a spus: (februarie 10th, 2021 at 21:45 )

mr robu, o rusine a corpului academic,
fara prestanta si caracter, nestilat si arogant. cine nu stie sa piarda, nu merita sa castige.
o obraznicie sa jignesti cetatenii unui oras – care te-au votat ptr doua mandate – si sa-i faci responsabili ptr incapacitatea si greselile proprii care ies acum la iveala acum. si despre ce jertfe e vorba ?
dati sansa noului ales sa-si adevereasca ideile si planurile, iar asta nu se poate in 4 luni, nimeni nu reuseste asa ceva niciunde in lume. iar corona trage si ea franele cu putere. rabdare, si va fi bine

TMEUTM a spus: (februarie 10th, 2021 at 22:03 )

Ii pare rau ca nu a mai primit 4 ani de leafa dubla de la stat. Daca era un om care voia binele timisorenilor, ii mai si asculta si tinea cont de ce ziceau ei. Pensionare linistita fara cumul salariu/pensie, sanatate si fara speciala va doresc.

Werner a spus: (februarie 10th, 2021 at 23:40 )

Chiar nu înțelege Robu, ca Timișorenii au votat împotriva lui și nu ca au vrut neapărat cu Fritz!!! Iar cei care au votat cu Robu nu vad adevărul?!? Robu a fost forțat sa demisioneze de la șefia partidului, dar el singur a părăsit PNL.. Dacă iubea Timișoara și Timișorenii acum putea sa fie viceprimar și ar putea sa lucreze cot la cot cu conducerea noua în realizarea proiectelor sale!!! ROBU A ALES SA LATRE CA UN CÂINE DUPĂ GARD, AGITÂND OAMENII, FĂRĂ A PUTEA FACE CEVA POZITIV .. DOAR RĂU FACE ORAȘULUI CU GESTURILE ASTEA!!!

Rumburak a spus: (februarie 11th, 2021 at 10:03 )

Asta e democrația, pu1im3a nerecunoscatoare și neinformata votează…

Domnule profesor, nu ai vorbit de Iohannis care nu te mai sprijinea, de făcătură de dosar penal pt 2 ruine vindute unor chiriași nevoiași.

Am scăpat de Dracu și am dat nepotul lui… Sa dea Domnul ca Fritz sa fie bun dar pina acum nu pare, sta acasă în izolare pe netflix și deleagă atribuții altora, ziariștii din București îl vad pe Fritz viitorul Johannis.

Robica a spus: (februarie 11th, 2021 at 10:58 )

Tot nu ai inteles nimic. Toate lucrarile facute de tine sunt facute in bataie de joc, doar cat sa iti faci poza pentru ziar. Nu stiu nici acum cine ti-a dat aprobare pentru mizeriile alea de benzi ingustate.
Sictir!

Ionel a spus: (februarie 11th, 2021 at 14:27 )

Robule, nu te-am votat niciodată. Și nici tu te voi vota vreodată. De ce? Fiindcă boala, de care suferi, se agravează cu vârsta.

Jack a spus: (februarie 11th, 2021 at 19:24 )

Si Fritz asta pare un incapabil…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
Top