Sport

Ripi a trecut şi de Lipova! 5 din 5 pentru trupa lui Cosmin Petruescu

Ripensia Timișoara a obținut cel de-al cincilea succes din tot atâtea partide de verificare din acest sezon. De data asta, victoria s-a conturat mai greu decât de obicei în această perioadă. Șoimii Lipova a cedat abia pe final.

De-altfel, trupa din județul Arad este în ultima perioadă un oponent foarte solicitant pentru roș-galbeni. În vara anului trecut, Șoimii au învins la Timișoara cu 3-2, tot într-o partidă de verificare.

Terța divizionară a deschis scorul în jocul de astăzi, 2 februarie, disputat pe terenul sintetic din Baza UPT. În minutul 24, atacantul Paulevici a marcat superb, la capătul unei acțiuni personale. Elevii lui Cosmin Petruescu au reacționat însă repede: Popovici a egalat în minutul 26, tot după o acțiune individuală, el driblându-l și pe portarul advers.

În partea a doua, ripensiștii au ratat câteva șanse mari. Gladun a ratat din câțiva metri, această ocazie fiind una din cele mai mari din meci, alături de cea din prima repriză, când Golda a ratat cu poarta goală. În minutul 80 s-a consemnat însă scorul final, de 2-1, când Neagu a transformat un penalty dictat pentru un fault asupra lui Pădurariu. Șoimii puteau însă egala în ultimul minut, apărarea bănăţeană a rezolvat o situație periculoasă creată de oaspeți.

Prima repriză / Velcea – A. Macrițchii, Țieranu, Lalić, Fridrich – V. Macrițchii, Coulibaly – Popovici, Ene, Tudorache – Golda.

Repriza a doua / Miklos- Marić, Țieranu (min. 79, Bain), Lalić, Gladun – Stoi, Călin-Vasluian, Neagu, Piftor – Pădurariu.

Următorul oponent va fi CSM Reșița. Joi, 4 februarie, Ripi va întâlni colega de eșalon, ora de începere și locul de desfășurare urmând să fie stabilite în cel mai scurt timp.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lugojul are un nou primar interimar: Marius Baboniu de la PSD. Călin Dobra atac dur la PNL: “Au fugit asemeni șobolanilor”

Într-o ședință convocată de consilierii locali PSD și USR, desfășurată miercuri după-amiază, a fost ales…

14 minute ago

După faptă și răsplată! Un motociclist șmecher a luat-o pe trotuar deși știa că încalcă legea, mai ales că este… polițist

Imagini cu un motocilist care a fentat traficul mergând pe trotuar printre pietoni au devenit…

O oră ago

Anunţ Timpark

Anunț licitație deschisă cu strigare, pentru valorificarea vehiculelor fără stăpân/abandonate pe terenuri aparținând domeniului public…

3 ore ago

Campionatul Interșcolar de volei feminin, gata de start, cu echipele a 18 licee din Timișoara

Campionatul Interșcolar de volei, baschet și handbal va debuta la fileu, luni, 14 octombrie, la…

3 ore ago

Dominic Fritz nu exclude o colaborare cu PSD la Consiliul Local. USR va vota vicepreşedinţii propuşi de Alfred Simonis la Consiliul Judeţean

Primarul Dominic Fritz îşi doreşte o colaborare interinstituţională cu Alfred Simonis, preşedintele ales al CJ…

3 ore ago

Servicii de întreţinere a locurilor de veci din cimitirele Calea Șagului și Rusu Șirianu, oferite de Horticultura

SC Horticultura reaminteşte că vine în întâmpinarea aparținătorilor care nu au posibilitatea de a întreține…

6 ore ago