Politica

“Sursele” lui Nicolae Robu din PLUS i-au spus că Dominic Fritz e pus pe “prăduiala” bugetului local

Fostul primar Nicolae Robu revine cu o nouă lungă epistolă, adresată de această dată direct succesorului său, Dominic Fritz. Robu afirmă, printre multe injurii, că a aflat de la sursele sale din PLUS că Fritz este pus pe “prăduiala” bugetului local prin ONG-urile care l-au susţinut. Robu anunţă, de asemenea, că pe Fritz îl paşte “cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace”.

Ziua şi postarea pe Facebook. Aflat într-o perpetuă campanie electorală, Nicolae Robu produce noi atacuri la adresa urmaşului său în funcţie. Sunt cam aceleaşi ca de fiecare dată, cu excepţia unei revelaţii. Robu spune că are surse în PLUS Timiş care i-au dezvăluit că lumea s-a săturat de Fritz, mai ales că s-a aflat ce intenţii malefic are primarul.

“CE VREȚI SĂ FACEȚI CU BANII TIMIȘORENILOR, DOMNULE?! Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ong-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare!”, a scris Robu.

În restul foarte lungii epistole, aceleaşi vechi înjurii, intercalate cu laude la propria persoană. De asemenea, insistă pe faptul că DNA are un dosar foarte voluminos cu Fritz. Spicuim din noua postare a lui Robu:

“SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNULE FRITZ! FACEȚI DE RÂS POPORUL GERMAN, PE CARE NOI, ROMÂNII ȘI MAI ALES BĂNĂȚENII ÎL ADMIRĂM PENTRU TOT CE A DAT EL UMANITĂȚII ÎN ȘTIINȚĂ, ÎN ARTĂ, ÎN TEHNOLOGIE ETC! În 31 de ani de politică postrevoluționară, NIMENI n-a mințit ca dv în Timișoara! Toți actorii politici -și nu mă refer numai la Primari- au avut o minimă decență! Dv nu aveți!

Domnule, eu am dovedit că știu să manageriez proiecte -am manageriat sute!-, fără a mă încurca la niciunul, timp de 8 ani, ca Rector al UPT și alți 8 ani, ca Primar al Timișoarei! Am făcut DE LA ZERO două pasaje deodată pe bani de la bugetul local, ca să vin cu doar două exemple de realizări din mulțimea imensă pe care le-am reușit în cei 8 ani de mandat de Primar! Și am cu ce să mă mândresc și ca Rector al UPT: bibliotecă de top internațional, institut de cercetări de top internațional, bază sportivă conținând bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, 2 terenuri de tenis, 5 terenuri de fotbal, hală pt sporturi de interior, etc, etc!

EU AM DEMONSTRAT PRIN FAPTE, DOMNULE, CAPACITATEA DE A FACE!

N-am început niciun proiect pe care să nu-l duc la bun sfârșit pe motiv că nu am asigurați banii! (…) Dv n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dv reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dv acest post de secretară a fost Președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?!

Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire!

(…) Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

IA PREZENTAȚI DV, ÎN PLUS FAȚĂ DE CE V-AM CERUT LEGAT DE BANI, DOVADA CĂ AVEȚI DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! PENTRU CĂ NU PUTEȚI FI DV MAI PRESUS DE LEGE ÎN ȚARA ASTA, numai pt că nu-i sunteți cetățean! (…) Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România -. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pt că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, “cazul Fritz” va fi cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace!”.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

4 minute ago

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj vor reprezenta județul Timiș la turneul Final 4 de la Cluj

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara (Portland Trail Blazzers) și Școala Gimnazială nr. 2…

14 minute ago

Proiectul sumelor micșorate pentru drumurile județene a trecut de plenul CJT

Proiectul ”sabotat tehnologic” la precedenta ședință de plen, referitoare la repartizarea sumelor din TVA pentru…

42 de minute ago

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

2 ore ago

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

3 ore ago

Începând de mâine strada Palmierilor se va închide pentru executarea unor lucrări

În perioada 21 mai – 4 iunie, între orele 8,30 – 18,00, traficul rutier va…

4 ore ago