Secția clinică de medicină internă a Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara, condusă de doctorul Pătrașcu Radu, include pe lângă specialitatea medicină internă și alte compartimente precum: gastroenterologie, neurologie, nefrologie, pneumologie, psihiatrie.
Echipa medicală este formată din: dr. Pătrașcu Radu medic primar medicină internă și medic specialist hematologie; dr. Jianu Daniela medic primar medicină internă și medic specialist cardiologie, doctor în științe medicale și șef de lucrări; dr. Lazăr Daniela Cornelia medic specialist medicină internă și medic primar gastroenterologie, doctor în științe medicale și șef de lucrări în cadrul secției de medicină internă; dr. Olaru Luciana este medic primar gastroenterolog în cadrul compartimentului de gastroenterologie; maior Văduva Bogdan medic primar neurolog și căpitan Cepoi Alina-Florina medic primar neurolog în cadrul compartimentului neurologie; dr. Chiș Adriana medic primar pneumolog la compartimentului de pneumologie; dr. Bredicean Cristina medic primar psihiatru, șef de lucrări, doctor în științe medicale și dr. Drăgoi Adela, medic primar psihiatru în cadrul compartimentului de psihiatrie.
Echipa medicilor se completează cu asistente medicale, infirmiere și îngrijitoare care împreună asigură calitatea serviciilor medicale. Tot colectivul se află într-o continuă perfecționare pentru a oferi servicii medicale actuale și de cea mai bună calitate.
Secția clinică de medicină internă deservește o largă patologie cardiovasculară, pulmonară, digestivă, renală, neurologică și psihiatrică având aparatură de specialitate modernă pentru efectuarea investigațiilor necesare. Astfel, în cadrul secției de medicină internă se efectuează investigații medicale specifice: probe ventilatorii; ecografie abdomino-pelvină; endoscopie digestivă superioară și inferioară și determinarea vitezei de conducere nervoasă.
Prin colaborarea cu laboratorul de analize medicale și laboratorul de radiologie și imagistică medicală se oferă acces la probe biologice și imagistice complexe.
Serviciile se îndreaptă atât către asigurații CASAOPSNAJ cât și către asigurații CNAS. Pacienții se pot adresa cu bilet de trimitere de la medicul de familie/medic specialist sau în situații de urgență, având asupra lor cartea de identitate și cardul de sănătate.
Programările în cadrul secției de medicină internă se pot face la următoarele numere de telefon:
La data de 21 decembrie, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț sub coordonarea procurorului din cadrul…
Administrația Bazinală de Apă Banat derulează în prezent un important proiect pentru consolidarea malurilor râului…
La început mi se părea o glumă. O glumă nereuşită, ca să nu spun una…
13 kilometri de rețele termice vor fi reabilitați, Primăria Timișoara semnând contractul de finanțare. Această…
Campioana națională de rugby, SCM USV Timișoara, și-a asigurat serviciile a doi jucători de la…
Una dintre cele mai solicitate destinații aeriene din ultima perioadă din România, va avea o…