Social

Timișoreni cu suflet mare s-au alăturat unei campanii umanitare. Cum poți ajuta și tu?/FOTO

Sute de timișoreni s-au alăturat campaniei inițiate de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara: „Tu poți renunța?”.

Campania a fost programată inițial spre desfășurare în luna decembrie, însă termenul de derulare al acesteia a fost prelungit datorită faptului că nevoile există, iar inițiatorii se bucură în continuare de susținerea multor persoane care revin  pentru a dona haine, alimente, lenjerii, jucării, încălțăminte, lenjerii de corp, produse de igienă etc.

Zilele trecute, o parte din lenjeriile de pat și paturile primite în cadrul acestei campanii au ajuns la migranții care în aceste zile sunt cazați la Timișoara. Tot către aceștia a mers și o donatie a unui timișorean care a oferit în cursul zilei de vineri o cantitate semnificativă de fructe și dulciuri.

Donațiile timișorenilor cu suflet mare vor bucura câteva zeci de familii și persoane nevoiașe din orașul nostru.

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald!

Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a lansat in luna decembrie, pentru al doilea an consecutiv, campania de donații: „Tu poți renunța?”, o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie! Alătură-te și tu demersului de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane varstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 8.00-16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoana de contact Corina Eva – 0356/416.050.

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

9 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago