Sănătate

Comunitatea se mobilizează pentru dezvoltarea Laboratorului de Radioterapie de la OncoHelp

Asociația OncoHelp a înscris în cursa Timotion 2021 proiectul cu titlul „Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”.

Scopul este de a aduna fondurile necesare pentru achiziționarea unui sistem pentru poziționarea pacienților pe întreaga durată a efectuării tratamentului prin radioterapie. Prin participarea la Timotion, care este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, dorim ca acest proiect să fie realizat printr-o puternică implicare a comunității din jurul Asociației OncoHelp.

Până în acest moment, răspunsul comunității la apelul asociației este impresionant: sunt numeroși campioni și companii din regiune care s-au alăturat în acest demers, sprijinind astfel eforturile pe care Asociația OncoHelp le realizează pentru a putea oferi semenilor aflați în suferință servicii medicale de calitate superioară, dar și sprijin, suport și compasiune.

Pentru a reuși, e nevoie de mai mulți oameni care își pot canaliza bunăvoința și o pot transforma în ajutor concret oferit proiectului, realizat în sprijinul comunității.

Dacă vreți să fiți alături pentru realizarea proiectului „Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”, o puteți face în următoarele moduri:

„Valoarea totală a proiectului este de 108.976 de lei, din care dorim ca prin înscrierea la Timotion 2021 să adunăm suma de 94.080 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp”, au transmis, marți, reprezentanții OncoHelp.

Timotion este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunități și să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

Anul acesta Timotion va avea loc în 5 și 6 iunie, ținând cont de regulile aflate în vigoare la data evenimentului. Găsiți toate detaliile referitoare la întregul eveniment pe site-ul www.timotion.ro.

 

 

 

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

14 minute ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

47 de minute ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity…

4 ore ago

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara,…

5 ore ago

Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin

Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru…

5 ore ago