Sport

Fortuna, în cădere liberă. Echipa din Becicherecu Mic a „căzut” de pe podium

După ce au avut etapă de pauză de Paște, fetele din Liga 1 feminin s-au reîntors pe teren. Astăzi s-au jucat partide importante din play-off, dar și din play-out.

Heniu Prundu Bârgăului a câștigat la limită, scor 1-0, duelul de pe propriul teren cu Fortuna Becicherecu Mic. Aflate la a treia înfrângere din play-off, timișorencele au coborât pe locul al patrulea, în timp ce echipa bistrițeană a urcat pe poziția a doua, fiind la egalitate de puncte cu Piroș Security Arad (locul 3).

Timișencele au fost eliminate dramatic și din optimile Cupei României, săptămâna trecută, 3-4 după 120 de minute la Arad, cu Piroș Security. Fortuna poate reintra în lupta pentru primele locuri duminică, atunci când va primi pe teren propriu replica arădencelor în prima etapă a returului din play-off.

Universitatea Olimpia Cluj s-a distanțat la 14 puncte în fruntea clasamentului, după ce a bifat o nouă victorie, scor 3-1 pe teren propriu contra celor de la Piroș Security Arad, echipă care se afla pe locul al doilea înaintea disputării acestui meci. Echipa din Cluj este virtual campioană cu 5 etape rămase de disputat.

Banat Girls Reșița și Fair Play București au oferit un meci extrem de spectaculos în play-out, în care s-au marcat nu mai puțin de opt goluri. Echipa din Reșița s-a impus cu 5-3, bifând astfel a doua victorie în play-out și continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Cum a scos Marcel Ciolacu „ospătarii” PNL din „mocirlă”. Şi unde i-a băgat

Nu-i un foarte mare secret că alianţa comasată PSD-PNL este mai degrabă o mezalianţă. Deşi…

22 de minute ago

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

2 ore ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

2 ore ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

11 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

12 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

13 ore ago