Timp liber

Ce filme putem vedea la cinema în 2021?

Veste bună pentru iubitorii de filme. Există destul de multe filme bune disponibile la cinema și aveți de unde alege. Vă prezentăm mai jos o scurtă listă a peliculelor disponibile, iar printre actorii pe care îi puteți vedea la cinema săptămânile astea, se numără Robert de Niro, Liam Neeson, Mel Gibson și Morgan Freeman.

Cinema-urile își așteaptă cu brațele deschise spectatorii. Oferta este și ea destul de bună și vrem să vă prezentăm câteva filme pe care le puteți vedea la toate cinematografele deschise chiar din această lună.

Primul film pe care vrem să vi-l prezentăm este “Cruella”, pelicula e o are în rol principal pe Emma Stone. Conform criticilor de film, acesta ar putea fi cel mai bun film al anului, iar actrița din “La La Land” ar face una dintre cele mai bune interpretări ale carierei sale. Așa cum îi spune numele, Cruella, personajul din “101 Dalmațieni”, are parte de o reinterpretare originală, iar pelicula prezintă povestea Estellei, o fată care întotdeauna s-a considerat ieșită din tipar. Emma Stone are la activ mai multe premii pentru talentul său actoricesc, iar câteva filme în care probabil ați mai văzut-o pe actriță sunt “Crazy, Stupid Love”, “La La Land”, “Birdman” și “Maniac”.

Un alt film ce ar merita să îl vedeți pe marile ecrane este “O schemă de milioane” (“Comeback Trail”). Această peliculă îl are în rolul principal pe Robert de Niro, dar îi puteți vedea și pe Morgan Freeman și Tommy Lee Jones. De Niro interpretează un producător de film care recurge la o metodă mai puțin convențională pentru a face rost de bani. Și această producție a fost destul de bine primită de critici și acum își așteaptă votul de la public. Robert de Niro este unul din titanii cinematografiei din ultimul secol. Putem menționa doar câteva din rolurile iconice pe care le-a avut, printre care cel din “Nașul: Partea a II-a” (“The Godfather: Part II”), din anul 1974 – care rămâne până în ziua de astăzi unul dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor. Un alt rol legendar al lui de Niro a fost cel în blockbuster-ul “Casino”, regizat de Martin Scorsese. Fimul care este centrat în jurul jocurilor de cazinou arată o lume plină de acțiune, unde suspansul nu lipsește nicio clipă. ”Băieți buni “ (“Goodfellas”) din 1990 este un alt film-emblemă a lui Robert de Niro.

cinema

Dacă vă plac filmele de acțiune, atunci cu siguranță nu puteți rate noul film al lui Liam Neeson: “The Marksman: În bătaia pustii”. Aici, Liam îl joacă pe “Jim”, un fermier care ajunge să fie în mijlocul unei situații-limită, de pe o zi pe alta. Liam Neeson este un alt nume greu de la Hollywood, care a scris istorie cu rolurile din “Lista lui Schindler” (1993) și “Taken” (1998).

Drama “Nomadland”, care a fost marele câștigător al premiilor Oscar în acest an, este și ea disponibilă în cinematografe, iar filmul regizat de Chloé Zhao vă va merge cu siguranță la suflet.

Dacă sunteți nostalgici, atunci puteți face o excursie în trecut și puteți merge să vedeți animația “Tom și Jerry”. Cele mai simpatice personaje de desene animate ale ultimului secol pot fi urmărite și pe marile ecrane anul acesta, iar aventurile lor din New York vă vor aduce un zâmbet pe față, dar și în inimă.

“Boss level: Capcana timpului” este o altă producție ce merită să fie trecută pe lista dvs. Filmul îi prezintă pe Mel Gibson și pe Naomi Watts într-o producție plină de acțiune, mister și adrenalină.

Pe această listă, putem adăuga și ale animații, dar și “Fără zgomot” (“A Quiet Place”), un thriller care îi are în rolurile principale pe Cilian Murphy și pe Emily Blunt. Pe Cilian, îl recunoașteți cel mai probabil din drama „The Peaky Blinders” de pe Netflix, iar pe Emily Blunt din „Mary Poppins se întoarce” (2018).

După cum puteți vedea, există o paletă largă de filme, iar experiența vizionării unei producții hollywoodiene pe marile ecrane nu se prea poate compara cu nimic altceva, nici măcar cu Smart TV-ul nostru de acasă.

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

14 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

14 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

14 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

15 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

15 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

18 ore ago