Politica

Mărinimie. Nicolae Robu împarte cu „harnicul şi supercompetentul” Culiţă Chiş succesul tramvaiului turcesc

Cine aduce tramvaiele la Timişoara? Administraţia Robu şi… „harnicul şi supercompetentul” Culiţă Chiş, afirmă fostul primar al oraşului. Care îşi împarte acum „realizarea” cu cel pe care actuala conducere a Primăriei l-a pus pe făraş prin noua organigramă

Sâmbătă, a pornit spre Timişoara, din Turcia, primul tramvai din seria de 21 achiziţionate de Primăria Timişoara de la compania turcă Bozankaya. Prilej excelent pentru fostul primar Nicolae Robu să arate că avem de-a face cu o altă marea realizare a administraţiei sale. De această dată însă, el împarte laurii şi cu alţi angajaţi ai primăriei, şi în special cu Culiţă Chiş, (încă) şeful Direcţiei Tehnice din instituţie.

PRIMUL TRAMVAI DIN “GREAUA MOȘTENIRE” DE 21 DE BUCĂȚI FINANȚATE DIN FONDURI EUROPENE

VA SOSI LA TIMIȘOARA SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Printre cele 92 de proiecte pe fonduri europene, totalizând peste 570 milioane euro -LOCUL I PE ȚARĂ DETAȘAT!-, lăsate de administrația condusă de mine APROBATE și mai mult, aproape toate și PORNITE EFECTIV, în derulare în diverse stadii (!!!), se numără și trei vizând achiziția a 21 de tramvaie ultramoderne, produse special pt Timișoara, pe baza caietului de sarcini întocmit de noi.

Fiecare tramvai costă 2.4 milioane euro, cu TVA inclus. Deci, cele 21 de exemplare vor însemna cca 50 milioane euro, aproape în totalitate fonduri europene!

Pt această absorbție uriașă de fonduri, angajații Primăriei, în frunte cu dl. Culiță Chiș -un om super competent, harnic, dedicat interesului public!-, atât de blamați de impostorii ce conduc Primăria actualmente, au muncit enorm, fără ca atunci când au muncit să intre vreun ban european, căci așa este sistemul!”, a scris Robu pe Facebook, în stilu-i inconfundabil.

Aminitim aici că, în urma modificării organigramei primăriei, “harnicul şi supercompetentul” Culiţă Chiş, unul dintre cele mai controversate personaje din primărie, îşi va pierde funcţia. Ca de obicei, Robu continuă cu acuzele la adresa “impostorilor” care conduc primăria, vorbind iar de “marea manipulare” şi “grupuri de interese”..

Banii vor intra de-acum, sub acești impostori, care nu se vor rușina să se laude cu ei și să-și facă poze cu tramvaiele! Totul pe munca altora! Înțelegeți, stimați timișoreni, în ce minciună și manipulare a ajuns orașul nostru?! La 8 luni de când au în mână frâiele orașului, dl Fritz și cei din jurul său -care mai de care mai incompetenți!- n-au anunțat, măcar ca idee, NICIUN PROIECT PROPRIU! NICIUNUL! ABSOLUT NICIUNUL! (…) Știu că multora dintre dv nu vă plac aceste informații pt că până mai ieri i-ați idolatrizat pe acești indivizi, dar nu e vina dv, ați făcut-o manipulați de mari specialiști în așa ceva, angajați pe sume uriașe, puse în joc de grupuri de interese politico-economice necurate, străine și locale, deopotrivă”, a contiuat Robu.

Fostul primar rămâne însă optimist într-un final de postare epocal: “DAR ADEVĂRUL TREBUIE SĂ TRIUMFE! ȘI VA TRIUMFA! N-au murit degeaba atâția oameni nevinovați în Timișoara, pt ca o minciună să fie înlocuită de alta!”.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

5 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

9 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

12 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

12 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

14 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

14 ore ago