Politica

Alin Nica și-a ales favoritul în cursa pentru șefia filialei Timișoara

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a decis pe cine va susține în cursa pentru șefia filialei timișorene a partidului. Mai mult, el a făcut deja public numele celui pentru care a optat: Cosmin Tabără. Ceea ce nu constituie o surpriză.

Competiția e bună, dar eu am decis pe cine voi susține în alegerile de sâmbătă pentru desemnarea președintelui PNL Timișoara, a afirmat Alin Nica, șeful organizației județene și, până la stabilirea președintelui organizației municipal, șef interimar şi al acesteia. Ambii candidați sunt buni, au muncit, dar Nica va merge pe mâna viceprimarului Cosmin Tabără, aşa cum deBanat a anunţat de altfel.

”Dincolo de competiție și miză, alegerile interne dintr-un partid croiesc drumul membrilor pentru patru ani. Cu atât mai mare este răspunderea dacă organizația aparține unui municipiu, reședință de județ. Încurajez competiția sănătoasă, democratică dar sunt momente în viața unei organizații când orgoliile personale trebuie să facă loc muncii în echipă și interesului comun. Așa simt că ar trebui să se întâmple și sâmbătă, la Timișoara, când va fi aleasă conducerea organizației PNL pe municipiu. Am spus în propria campanie electorală: cred în experiență și cred în tinerețe. De asemenea cred că ele funcționează cel mai bine împreună. Însă președinte al organizației va fi o singură persoană și nu pot trece cu vederea concluziile mai multor întâlniri din ultimele luni care au condus în mod repetat în aceeași direcție: la Timișoara, PNL are nevoie de un om cu anvergură, un profesionist aflat într-o poziție cheie în administrație, un lider capabil să obțină sprijinul personalităților marcante ale orașului. Ambii candidați au muncit și merită aprecierea noastră. Ambii candidați au loc în conducerea organizației Timișoara. Însă, din punctul meu de vedere, în contextul actual, este momentul viceprimarului Timișoarei să preia și să reconstruiască organizația PNL din postura de președinte. Sâmbătă, sunt alături de Cosmin Tabără dar recunosc meritele lui Raul Ambruș pentru eforturile depuse în ultimii ani și sper că cei doi vor găsi o formulă să funcționeze ca o echipă”, a anunțat, joi seara, Alin Nica.

Amintim că în competiţia pentru preşedinţia PNL Timişoara s-au înscris viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără şi consilierul local Raul Ambruş. Primul are susţinerea “greilor” din PNL Timiş, în timp ce Ambruş se bucură de susţinerea tinerilor din organizaţia municipală.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Centura de ocolire a Timișoarei are acum parcări, dotate ca în vest

Ultimul punct din proiectul Centurii Sud, cele două spații de servicii, au fost deschise pentru…

8 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Absolvenții de facultate sunt așteptați la o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă dedicată…

12 ore ago

A fost emis avizul de oportunitate pentru un nou corp de clădire la Spitalul Județean. Va găzdui un nou centru neurovascular și 284 de paturi

Dezvoltarea Spitalului Județean Timișoara va continua, iar cel mai noi proiect de extindere va presupune…

12 ore ago

A fost desemnat executantul reabilitării Școlii Generale 1, din Cartierul Fabric

Una dintre cele mai active firme locale în relația cu Primăria Timișoara a obținut, în…

13 ore ago

Eveniment internațional cu ocazia unui centenar remarcabil! Gala aniversară ELITh, la 100 de ani de la prima generație de absolvenți ai UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, unul dintre cele mai importante și iubite branduri ale Timișoarei și ale…

13 ore ago