Prefectura Timiş

La Înmatriculări Auto Timișoara se revine la programul normal de lucru

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Timiș poate trece la lucrul în regim normal în ceea ce privește înmatriculările. Având în vedere că în perioada 14 – 18.06.2021, în cadrul compartimentul de Înmatriculări și Evidență a Vehiculelor nu s-a lucrat cu publicul, activitatea a fost, în primă fază, concentrată pe preluarea cererilor pentru înmatricularea definitivă a persoanelor cu programare la zi și dintre cele rămase în urmă, astfel încât, din data de 19.07.2021, preluarea dosarelor de înmatriculare a ajuns să se efectueze conform programărilor, la data curentă.

Problemele de la compartimentul de Înmatriculări și Evidență a Vehiculelor au apărut după ce zece angajați au fost reținuți de autorități pentru luare de mită. În ultima perioadă, cu suplimentări de personal de la alte sedii al instituției, s-a încercat recuperarea cererilor depuse în perioada precedentă, pentru a se putea ajunge la zi cu prelucrarea dosarelor depuse. Iată că acum se poate reintra în programul normal.
Persoanele care au fost programate înainte de data de 19 iulie și nu au reușit să depună dosarele de înmatriculare, sunt rugate să se prezinte, oricând, în programul de lucru cu publicul, pentru preluare.
”Urmează să ne concentrăm pe micșorarea timpilor de eliberare a documentelor și suplimentarea, cât mai curand, cu încă un ghișeu pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, urmând, astfel, ca la data de 30.07.2021, să eliberăm toate documentele de înmatriculare și plăcuțele aferente, preluate până în data de 21.07.2021, iar, din luna august, eliberarea să se facă la maximum 4 zile de la depunere”, au anunțat cei de la Înmatriculări.
Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii: 08:00-15:30.
Programul de lucru cu publicul la eliberarea documentelor: 08:30-15:00.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

5 minute ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

15 minute ago

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

O oră ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

2 ore ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

3 ore ago