Administratie

Director interimar nou la Filarmonica Banatul? Primăria nu cunoaște, zvonurile anunță că da/Update

Apele din jurul Filarmonicii Banatul au fost, marți, tulburate de informația că la conducerea instituției a fost instalat un director interimar. Sursele spun că unul dintre participanții la concursul anulat pentru acest post a fost ”avansat” director interimar. Cei din primărie dezmint zvonul şi spun că nu s-ar fi semnat nicio numire.

Ioan Gârboni, fostul director al Filarmonicii, a reușit blocarea în instanță a concursului lansat pentru numirea unui manager, așa că toată procedura a fost oprită.

Acum, el spune că situația la Filarmonică nu e una prea bună, nu există ”cap”, iar el se întreabă cui să îi predea ”cheia managerială”. Data de 31 iulie a fost ultima în care el a fost manager în acte. Teoretic, ar trebui să predea puterea cuiva, care, oficial, deocamdată nu există. În acest sens, pe adresa șefilor de la primărie, spre Biroul primarului Dominic Fritz, a și transmis o sesizare. Răspuns, deocamdată niciunul!

Chiar și așa, zvonurile dau ca numit unul dintre candidații, în număr de șase, care ar fi dorit postul lui Gârboni. La final, pe lista scurtă ar fi rămas două nume pentru un interimat, iar ales ar fi fost Ovidiu Andriș.

Informațiile care vin dinspre municipalitate spun că deocamdată nu ar fi fost semnat nicio hârtie oficială în acest sens. Cel puțin până la închiderea activității în instituție. Dar am fost asigurați că dacă se confirmă ”știrea” va apărea și un comunicat oficial. Tot neoficială e și informația că cel în cauză nu ar fi trecut de proba dosarelor la concurs.

UPDATE. Consilierul local Roxana Iliescu anunță același … zvon

În urmă cu scurt timp, consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, a abordat același subiect.

”Hmm… mi-a șoptit o păsărică cum că avem director interimar la Filarmonica Banatul! Cine să fie? Ovidiu Andriș, unul din cei șase candidați care au participat la “concurs”, despre care știam că este dorit în această funcție de când cu evaluarea cu bucluc a fostului manager Ioan Gârboni. Gurile rele spun că tot el este și cel al cărui dosar a fost respins în proba eliminatory a selecției de dosare, din cadrul concursului de proiecte de management pentru conducerea Filarmonicii Banatul! Dacă-i așa, atunci treaba-i treabă! Trăiască meritocrația lui Fritz și marii specialiști ai salvatorilor patriei!”, scrie Iliescu, pe Facebook.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

6 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

6 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

7 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

8 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

9 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

10 ore ago