Arhiva pentru eticheta: manager

Concursul pentru funcția de director al Spitalului Județean Timișoara a fost anulat. Pentru a doua oară

Concursul pentru funcția de director al Spitalului Județean Timișoara a fost anulat. Pentru a doua oară

Nu le-a reușit nici a doua oară. Mai încearcă! Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara a fost anulat din nou. Este a doua oară. De această dată a lipsit președintele Consiliului de Administrație, adică organizatorul concursului. Poate a treia oară va fi cu noroc.

Tim

Antrenori români care să pregătească echipe din Vestul Europei au mai fost; începnd cu Piști Covaci la marele Ajax, trecând prin Mircea Lucescu și până la timișoreanul Contra sau Costel Gâlcă. Dar români care să ajungă manageri la un club din vest nu cred că au mai fost.

Florin Manea, „sageata” Anamariei Prodan, se vrea manager la ACS Poli

Funcția de manager la ACS Poli a ajuns extrem de râvnită printre oamenii de fotbal din România. În afară de Daniel Stanciu, există mai multe nume vehiculate în acest sens, de cele mai multe ori fiind vorba de autopropuneri. Unul din numele discutate este al lui Florin Manea, un apropiat al cunoscutei impresare Anamaria Prodan.

„Raducanu vrea sa sparga clanul sau clanurile si acum”

Acum patru ani, candida, din partea PSD, la Primăria Timișoara, cu intenția de-a „sparge clanul”. În 2012 candidează din „respect pentru Timișoara”, dar clanurile tot nu le-a uitat. Se numește Ion Răducanu și se va bate pentru scaunul de primar din partea unui partid mai mic, așa cum e UNPR.

Top