Politica

Nicolae Robu râmâne optimist: “Cred în patrioții care vor strânge într-o bună zi rândurile să nu lase România colonie a nimănui”

În războiul său cu “neomarxistul” Dominic Fritz, fostul primar liberal Nicolae Robu preia tot mai mult din discursul suveranist şi antieuropean al lui Liviu Dragnea şi AUR. Într-o ultimă postare, el face apel la patrioţii români să nu lase România să se transforme într-o colonie neomarxistă.

Într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu reia tema sa dragă cu neomarxiştii, şi străini pe deasupra, care au acaparat Timişoara. Fără să prezinte vreo dovadă, el vorbeşte de banii timişorenilor care s-ar scurge în ONG-urile “neomarxiste”.

Stimați timișoreni, eu presupun că dv. vedeți cu toții cât de mult a decăzut Timișoara în aceste 9 luni de când e administrată de USRPLUS, altfel spus, de neomarxiști, ideologic vorbind (…) Orașul este pe mâna unor oameni străini de el la propriu, străini de spiritul lui, incapabili și indolenți în același timp, preocupați doar de jaf și angajare de clientelă, care nu fac altceva decât să scurgă banii noștri, ai contribuabililor timișoreni, spre ong-urile și firmele care i-au sprijinit cu milioane și milioane în campania electorală -evident: ilegal, mascat în fel și chip, cu bani negri etc!”, a scris Robu pe Facebook.

Robu mai spune că pentru înfrângerea sa în alegeri ar fi fost cheltuite milioane şi milioane de euro. Şi asta doar ca să fie prezentat altfel alegătorilor decât este el în mod real. Robu are însă speranţe că “patrioţii” adevăraţi nu dorm şi vor împiedica transformarea României într-o colonie neomarxistă.

“Acea mașinărie de intoxicare informațională și manipulare, plătită cu milioane și milioane, care m-a prezentat pe mine cu totul altfel de cum sunt în realitate, care, din păcate, s-a făcut credibilă la zeci de mii dintre dv, stimați timișoreni, la zeci de mii care nu mă cunoașteți și necunoscându-mă nu ați putut sesiza minciuna, ei bine, acea mașinărie a adus la conducerea orașului niște pioni ai unor grupuri de interese politico-economice locale și străine pe care nici nu ni le putem imagina ca nivel de periculozitate. Dar, timpul trece și va veni vremea clarificărilor, sunt convins de asta! Nu cred că Statul Român este integral acaparat! Cred în patrioții care vor strânge într-o bună zi rândurile -zi pe-aproape, simt eu!- să nu lase România colonie a nimănui!”, a mai scris Robu.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

9 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

12 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

13 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

13 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

14 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

15 ore ago