Administratie

Sindicatul Primăriei Timişoara investeşte în imobiliare şi… turism. În acest an a achiziţionat zece apartamente în Mamaia

Perioada de pandemie şi criză economică pare să nu fi afectat sub nicio formă afacerile Sindicatului Primăriei Timişoara, ba chiar din contră. În acest an, sindicaliştii conduşi de Tiberiu Negrei au reuşit să achiziţioneze nu mai puţin de zece apartamente în cea mai de fiţe staţiune din România, Mamaia.

Sindicatul Primărei Timişoara, care s-a “îmbogăţit” recent cu oameni grei din administraţia Robu, precum Culiţă Chiş, Adrian Bere sau Rodica Aurelian, nu este deloc afectat de criza economică din ultima perioadă, cauzată de epidemia de coronavirus. Dovadă grăitoare este faptul că a reuşit să achiziţioneze, în acest an, zece apartamente în staţiunea Mamaia. Este drept că apartamentele au fost cumpărate înainte de-a se şti că există mare nevoie de bani şi pentru procesul intentat municipalităţii, din cauza noii orgnigrame.

Primele cinci apartamente au fost achiziţionate de Sindicatul PMT pe 29 ianuarie, în Staţiunea Mamaia Nord, în clădirea Sunny Lake Apartaments, arată într-o informare (vezi aici) liderul sindicatului, Tiberiu Negrei, care însă nu arată care a fost valoarea contractului. Următoarele cinci au fost contractate pe 15 aprilie, în aceeaşi clădire. Din cele achiziţionate în aprilie, sindicatul a intrat în posesia doar a unuia, restul de patru urmând să fie preluate efectiv pe data de 7 martie 2022.

Zilele trecute, acelaşi Negrei le-a trimis sindicaliştilor primăriei o informare, privind situaţia la zi a rezervărilor în apartamentele cumpărate.

“Pana luni 2.08.2021, ora 16, au fost facute 57 rezervari de catre membrii de sindicat (Sindicatul PMT, Federatia APIA si FNSA, ambele federatii din Cartel Alfa) + 1 rezervare de catre un colaborator al Sindicatului PMT, pentru cele 6 apartamente achizitionate de sindicat la Mamaia Nord.

Incepand cu data 01.04.2021 au acces la rezervare atat membrii Sindicatului PMT (inclusiv colaboratorii sindicatului si membrii de sindicat pensionati) cat si membrii altor sindicate (din FNSA, CNS Cartel ALFA si alte structuri sindicale).

Pentru toti cei interesati sa faca rezervari in urmatoarea perioada, au ramas apartamente libere, astfel:

PERIOADA APARTAMENTE LIBERE

6 septembrie – 13 septembrie 5

13 septembrie – 20 septembrie 6

20 septembrie – 27 septembrie 6

27 septembrie – 4 octombrie 6

ATENTIE!!! Sistemul este pe principiul primul venit – primul servit (in limita locurilor disponibile)”, a transmis Negrei

Preţurile practicate de sindicat pot fi consultate aici, aici şi aici. Ele variază în funcţie de perioadă, dar şi de situaţia… sindicală a solicitantului.

Sursa foto: Facebook Sunny Lake Apartaments

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

15 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago