Politica

Premierul Florin Cîțu vizitează vestul în plină criză guvernamentală. El își va prezenta propunerea electorală în cursa pentru șefia partidului

În plină criză guvernamentală, sâmbătă, dis de dimineață, Florin Cîțu vine la Timișoara, nu cu probleme de conducere a țării ci de partid. De la ora 10 el va prezenta membrilor Comitetului Director Județean, în spatele ușilor închise de la sediul din Piața Unirii, moțiunea pentru obținerea postului de președinte al PNL.

Ședința nu va fi una deschisă, dar e posibil ca premierul să facă ceva declarații de presă. Pe de altă parte, Cîțu se va afla la Arad, acolo unde prezentarea se va face în fața unei săli pline, la Expo Arad. În plus, presa este binevenită, la fel cum sunt așteptați consilierii județeni și municipali ai partidului, pe lângă conducerea județeană. Posibil lui Cîțu îi e frică să nu se trezească într-un nou scandal local, așa cum a avut loc la congresul PNL Timiș și Timișoara.

”Dragi colegi, vă invităm mâine, la ora 14.00, la Expo Arad, la prezentarea moțiunii domnului Florin Cîțu pentru conducerea PNL. La eveniment vor participa CDJ PNL, membrii BPJ PNL, consilierii județeni și consilierii municipali. Domnul prim ministru Cîțu va susține declarații de presă înaintea începerii evenimentului”, a anunțat PNL Arad.

La fel ca și colegul său, la Timișoara ar fi trebuit să sosească vineri și președintele actual al PNL, Ludovic Orbanm contracandidatul lui Cîțu la un nou mandat de președinte. Acesta a ales să rămână la București, pentru o posibilă rezolvare a crizei guvernamentale.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

5 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago