Economic

8 tipuri de gin aromat pe care merită să le încerci

Gin Whitley

Indiferent dacă bei gin în mod normal sau pur și simplu îți dorești să încerci ceva nou, există multe branduri care lansează variante de gin aromat pe care barmanii le folosesc pentru cele mai interesante cocktailuri. Te poți inspira din această listă de tipuri de gin aromat pentru a alege ceva pe gustul tău sau, de ce nu, să oferi cadou unui prieten sau unei cunoștințe. Toate brandurile sleectate produc băuturi pline de aroma fructelor proaspete, a plantelor și a condimentelor utilizate. Ginul este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice, iar de aceea, opțiunile aromate merită și ele să fie cunoscute.

Gin Beefeater Peach & Raspberry

Acesta este, fără dar și poate, unul dintre cele mai bune ginuri aromate. Deși are, la început, o aromă dulce, ca de gumă de mestecat, este mai puțin pronunțat atunci când este băut. Aroma de zmeură este cea mai pronunțată. Este ușor de băut, iar aroma sa dulce ar putea beneficia de un spumant sec, deci este recomandat într-un raspberry bellini.

Gin Beefeater Pink Stawberry

Foarte populară, această opțiune de gin aromat are la bază rețeta clasică de gin Beefeater la care se adaugă aroma naturală a căpșunilor pentru un gust intens și delicios. Este ușor de băut, ditractiv, care insuflă modernism. Poate înlocui ginul clasic dintr-un gin & tonic sau poate fi servit cu limonadă pentru o aromă ușor citrică. Este o opțiune perfectă pentru vară.

Gin Silent Pool Rare Citrus

Un gin aromatic, citric, fabricat în Surrey utilizând citrice rare de peste tot din lume. Combinația de yuzu și pomelo este o încântare și duce către o aromă pronunțată, cu ulei de citrice ce rămân ca after taste. Puteți să îl combinați cu Campari și niște vermouth pentru a face un negroni excepțional.

Gin Tanqueray Blackcurrant Royale

Dacă nu sunteți sigur că vreți să puneți puțin creme de cassis în kir royale, atunci acest gin de la Tanqueray cu coacăze negre va deveni favoritul tău. Acest gin este în totalitate despre combinația de mure și coacăze negre complimentate de o ușoară aromă de vanilie. Adaugă niște vin spumant pentru un cocktail extrem de simplu și de ușor atunci când dai o petrecere la tine acasă.

Gin Tanqueray Rangpur

Acest gin are origini indiano-britanice și, de aceea, în compoziția sa vom găsi lime Rangpur, un tip rar de lime care conferă acestui gin infuzat cu ienupăr, ghimbir, coriandru și foi de dafin, accente îndrăznețe și extrem de aromate. Este un gin ce denotă prospețime și rafinament, fiind perfect pentru a fi servit cu gheață sau apă tonică. Întreaga sa aromă se concentrează în jurul acestui tip de lime Rangpur foarte special. Cu siguranță este o experiență unică pentru orice pasionat de gin și merită încercată indiferent.

Gin Whitley Neill Watermelon & Kiwi

Fabricat în Londra, acest gin de la Whitley Neill este o varaintă extrem de văratecă, ce vine în ediție limitată. Aroma de pepene roșu și kiwi este foarte pronunțată. O poți pune cu ușurință peste niște gheață și te poți bucura de ea alături de o felie de pepene roșu pentru maxim de aromă.

Gin Whitley Neill Blood Orange

Un pionier în categoria de ginuri aromate, Whitley Neill oferă nu mai mult nici mai puțin de 8 varainte originale. Blood Orange, un gin infuzat cu portocale siciliene, amintește de Italia. Are un gust proaspăt, răcoritor și acidic, dar în același timp, dulce și bogat, ceea ce îl face perfect pentru un gin & tonic.

Gin Whitley Neill Quince

Trebuie menționată și această varaintă de la Whitley Neill. Un gin cu aromă de gutui, dar care are în compoziția sa și puțină portocală și lămâie care echilibrează gustul. Acest gin ușor dulce poate fi potrivit foarte bine cu tonic din flori de soc și o felie de portocală. Ar putea fi considerat un sortiment oriental, care are ca temă principală expresivitatea culturii persane.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

3 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

3 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

11 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

14 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

14 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

16 ore ago