Consiliul Judeţean Timiş

Războiul ironiilor… județene continuă. Călin Dobra îi răspunde lui Cristian Moș: Când nu faci nimic, nu ai cum să greșești

Era greu de crezut că fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, nu va răspunde ironiilor lansate de actualul vice, Cristian Moș, după anunțul de finalizare a lucrărilor la DJ 609D. E greu să greșești atunci când nu faci nimic, îi transmite Dobra mai tânărului său coleg ”administrativ”, ca răspuns.

Călin Dobra și Cristian Moș se luptă în ironii pe internet, ducând lupta politică la un alt nivel, probabil mai scăzut. ”Războiul” a pornit atunci când Cristian Moș a anunțat, miercuri, finalizarea extinderii la patru benzi a drumului județean 609D, porțiunea care leagă centura de Aeroportul Internațional Timișoara.

Înainte de orice am un mesaj pentru domnul Călin Dobra: aceasta este o informare pentru timișeni, nu este o postare prin care ne lăudăm cu o lucrare inițiată de fosta administrație”, ne spunea Moș, afirmație prezentată alături de o poză în care se prezenta alături cu un semn de circulație care confirmă că este vorba de DJ 609D.

Răspunsul a venit de la cel vizat, la doar câteva ore, era greu de crezut că Dobra nu va oferi o replică,desigur, tonul e la fel de ironic, ca și originalul.

Înainte de orice, am un mesaj pentru vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș: Când nu faci nimic, nu ai cum să greșești! Sper că înțelege că mă refer la faptul că nu are ce probleme să întâmpine în proiectele inițiate pentru județul Timiș, pentru că, supriză, nu a inițiat nimic! #oameninoi. Proiectul de lărgire la patru benzi a DJ 609D – Aeroport a fost unul complicat, motiv pentru care mă bucură cu atât mai mult finalizarea lui! Cele mai multe fonduri pentru acest proiect au venit prin PNDL, un program huiduit și hulit nevoie mare de USR PLUS, partid din care face parte și Cristian Moș. Înțeleg că este nou și învață! Dar din păcate o face pe spatele nostru, al timișenilor!”, a scris Dobra.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Noul catalog Enjoy Life a ajuns la Iulius Town Timișoara!/Foto

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu…

35 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

10 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

16 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

18 ore ago

La Parța se pregătește festivalul de arheologie experimentală ”PreHistoria”

În organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie…

19 ore ago