Afaceri

La Iulius Town Timișoara a început maratonul Black Friday

Vineri, 12 noiembrie a început maratonul de Black Friday în Iulius Town, unde „Bucuriile sunt pe loc”, nu aduse în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Timp de trei weekend-uri (12 – 14 noiembrie; 19 – 21 noiembrie și 26 – 28 noiembrie) ești așteptat de brandurile tale favorite cu reduceri de până la 80%, la o gamă variată de produse (mărimi, culori, dar și modele)! Consultă catalogul online, care este actualizat în fiecare zi de joi, și fii la curent cu ofertele propuse de magazinele din Iulius Town!

Pregătește-te pentru „deals of the year„! Nissa te așteaptă cu promoții de până la 80%, iar Motivi, U.S. Polo Assn. și House afișează prețuri reduse la jumătate. Creează-ți outfit-ul de sărbători cu piese vestimentare în tendințe: paltoane lungi, bluze oversized și jeans confortabili, toate într-un mix de texturi: blană, piele întoarsă și catifea! Consultă catalogul online să vezi ofertele brand-urilor din Iulius Town!

Anul acesta, cizmele lungi sunt „back on the map” și nu trebuie să lipsească din garderoba ta! CCC și Ecco Shoes au promoții, iar Anna Cori îți pregătește reduceri de până la 60%.Descoperă reducerile din locațiile de profil și ai „Bucurii pe loc”!

Iarna aceasta se poartă natural beauty, iar locațiile cu produse cosmetice din Iulius Town te așteaptă cu oferte de nerefuzat. Sephora are reduceri de până la 30% la gama de parfumuri, seturi de make-up și produse de skincare, iar MAC Cosmetics afișează solduri de până la 50%. Sezonul acesta ținutele perfecte sunt accesorizate, iar Sabrini, bijuteria GIA, Meli Melo, Parfois și Swarovski s-au pregătit cu oferte tentante la o varietate de bijuterii.

Dacă ești pasionat de lectură, Cărturești are promoții, iar dacă design-ul interior este un hobby, la Kitchen Shop ai oferte de până la 70%. Și brandurile dedicate copiilor s-au pregătit cu promoții de până la 40%, iar restaurantele din Iulius Town îți pun pe masă oferte delicioase.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

5 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

5 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

12 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

12 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

12 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

14 ore ago