Primăria Timişoara

Se restricționează circulația în sensul giratoriu de la AEM pentru lucrări. Pe șantier sunt așteptate ”multiple necunoscute”

Primăria Timișoara anunță introducerea de restricții de circulație la intersecția dintre bulevardul Constantin Prezan cu Piața Gheorghe Domășneanu. Vorbim despre sensul giratoriu de la AEM, unde se vor efectua o serie de lucrări.

Circulația de pe sensul giratoriu de la AEM (Piața Gheorghe Domășneanu) va fi restricționată în perioada 6-18 decembrie datorită lucrărilor din cadrul proiectului de investiții „Modernizare si extindere la 4 benzi str. Mareșal Constantin Prezan (Lidia) – Venus”.

În perioada respectivă va fi realizat racordul dintre magistrala de 1000mm apă-canal de pe Prezan cu rețeaua din sensul giratoriu. Antreprenorul Strabag va interveni întâi pe cele două benzi exterioare din giratoriu pentru săpături, montare rețea, acoperire și asfaltare.

Benzile interioare vor fi închise pentru mai mult timp în etapa a doua, pentru o intervenție mai complexă. Antreprenorul va realiza o subtraversare pentru a monta magistrala fără a fi nevoie să taie liniile de tramvai. Procesul implică echipament specializat și poate include multiple necunoscute până când sunt finalizate excavările.

Perioada de restricționare depinde de situațiile întâmpinate pe parcursul săpăturilor. În cazul în care acestea decurg fără probleme, lucrările se vor încheia mai repede.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

11 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

11 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

18 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

18 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

18 ore ago