Afaceri

CCIA Timiș face înscrieri la cursul gratuit de brutar-patiser

În calitate de lider al Proiectului “FPC Vest – Formare profesională în sprijinul creșterii eficienței angajaților pe piața muncii în Regiunea Vest”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă înscrierile la cursul gratuit de brutar-patiser-preparator produse făinoase.

Numărul de ore pentru curs este de 720 ore (240 teorie + 480 practică), iar nivelul  minim de studii 8 clase.

Competențe dobândite: Aplicarea normelor de securitate și sănătate în muncă și de protecția mediului în industria alimentară; Aplicarea noțiunilor de microbiologie și a normelor de igienă în industria alimentară; Exploatarea utilajelor și echipamentelor utilizate în industria alimentară; Executarea operațiilor de bază în laborator în industria alimentară; Fabricarea produselor de panificație; Fabricarea produselor de patiserie; Fabricarea produselor făinoase.

Cursul este autorizat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională din Județul Timiș.

La acest curs se pot înscrie angajați, inclusiv persoane fizice autorizate (PFA) și întreprinderi individuale (i.i.), din mediul urban și rural; persoane cu domiciliul într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș); persoane cu vârsta cuprinsă între 25 ani – 65 ani.

Cursul este GRATUIT. Se oferă servicii de tutorat și programe de formare a competențelor digitale și lingvistice. Rezultatele învățării dobândite sunt recunoscute și validate. Program de învățare este flexibil, presupune utilizarea de noi tehnologii și acces ușor și rapid la materialele de instruire.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și vizează dezvoltarea carierei și îmbunătățirea competențelor profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă a angajaților în scopul încadrării într-o funcție corespunzătoare unei calificări avansate.

Informații suplimentare la tel. 0762-822.703, e-mail: cardelean@cciat.ro, Corina Daniela Ardelean – Expert informare și promovare.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

3 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

7 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago