Politica

Nicolae Robu face din nou apel la DNA să-l salte pe “şarlatanul” Dominic Fritz

Fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu solicită din nou ca DNA să-i facă o “vizită” succesorului său, Dominic Fritz, pe care-l etichetează drept “şarlatan”. Intervenţia lui Robu vine după ce Colterm a pierdut în prima instanţă litigiul în acare contesta amenda dată de Administraţia Fondului pentru Mediu. De menţionat că Robu are cel puţin două dosare la DNA.

Nicolae Robu reacţionează dur, după ce societatea Colterm a pierdut un prim proces în care contesta amenda de 21 milioane de euro primită pentru neachiziţonarea de certificate verzi. El a reacţionat cu atât mai nervos cu cât actuala administraţie l-a acuzat că este principalul vinovat pentru amendă.

“DNA -E TIMPUL SĂ VINĂ SĂ ÎI IA! Toate au o limită! Când toată lumea știe că numărul de certificate de CO2 se comunică celor ce trebuie să le cumpere, pt un anume an (în cazul nostru: 2020), la mijlocul lunii februarie a anului următor (în cazul nostru: 2021), cu obligația cumpărării lor până la data de 30 Aprilie a acelui an următor (în cazul nostru: 2021), impostorul -șomer în țara lui!- ajuns Primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz și Dublul Repetent ajuns Viceprimar, Ruben Lațcău își permit să pună amenda istorică de 21 milioane euro în sarcina administrației Robu! Pt că este vorba de o sumă uriașă și pt că nu e drept ca de ea să fie prejudiciat orașul Timișoara, ca cetățean contribuabil, dar și ca acuzat de actualii diriguitori ai Primăriei Timișoara, solicit, cu respect, DNA, prin această declarație publică, să cerceteze cele întâmplate și să stabilească responsabilitățile conexe. Eu, cât am fost Primar, am cumpărat an de an în termen certificatele în sarcină, cu plata în rate, neavând lichidități pt cumpărarea cu banii jos”, a transmis Robu pe pagina sa de Facebook.

El continuă cu criticile la adresa succesorului său, reaminind a mia oară că acesta ar fi candidat ilegal, iar apoi validat cu încălcarea legii.

E timpul ca acest personaj catastrofal pt Timișoara:lăsat să candideze cu încălcarea legii, validat ca Primar cu încălcarea legii, lăsat să exercite funcția de Primar cu încălcarea legii,  săvârșitor de nenumărate abuzuri în serviciu în aceste 14 luni de când e Primar -a pierdut toate procesele la care au recurs să-și apere drepturile cei abuzați!- aducător de prejudiciu financiar de 21 milioane euro prin amenda atrasă atentator la sănătatea, chiar la viața bolnavilor din spitale, copiilor din creșe, grădinițe și școli, bătrânilor și celorlalți cetățeni ai orașului prin lăsatea lor fără căldură și apă caldă etc., etc. să dea socoteală de faptele sale!”, a continuat Robu.

Robu revine şi la placa sa suveranist-AUR-istă pe care o tot utilizează în ultima periaodă, recurgând şi la jigniri grosiere.

E timpul ca el și alți alți potențiali amatori de a profita de România să afle că România nu e sat fără câini, NU E COLONIE!

P.S. Este incredibil, stimați timișoreni! În timp ce-și permite să dea vina pe administrația Robu, acest șarlatan -asta este!- încearcă să deturneze atenția de la subiect lăudându-ae că el continuă retehnologizarea COLTERM! De fapt el asistă cum proiectul pe care n-avea cum să-l oprească așa cum a oprit atâtea de schimbare a conductelor pe bani europeni (30 milioane euro!) moștenit ÎN IMPLEMENTARE de la mine, își urmează cursul! Am lăsat asta după ce am investit 330 milioane lei din care 250 milioane fonduri europene în retehnologizarea producerii agentului termic!”, a terminat Robu.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

O oră ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

O oră ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

2 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

3 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

3 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

3 ore ago