Sport

Poli, deplasare grea și meci dificil la Ciuc

Politehnica Timişoara reia campionatul Ligii 2 printr-o deplasare grea din toate punctele de vedere. Sâmbătă, alb-violeţii întâlnesc în deplasare FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în runda a doua a play-out-ului.

„După o săptămână de pauză se reiau jocurile din play-out, urmează jocul de la Miercurea Ciuc. E poate cel mai dificil joc din seria aceasta de cinci pe care le mai avem de disputat, ţinând cont că întâlnim o echipă care a ratat la mustaţă accederea în play-off… I-am urmărit, însă sunt şi destul de multe necunoscute. Faptul că a avut loc o schimbare de antrenor. Chiar dacă Francisc Dican a activat în cadrul clubului şi înainte, însă el a activat în altă poziţie (n. director tehnic). Rămâne de văzut şi modul în care vor aborda competiţia. Şi aici mă refer în primul rând la lot, la primul 11. Pentru că ştim cu toţii că Csikszereda are şi o academie foarte bună şi există şi posibilitatea ca o parte dintre tinerii din academie să apară în formula de start. Însă, trebuie să fim pregătiţi pentru orice, pentru că sunt trei puncte extrem de importante în joc şi nu suntem în situaţia în care să ne permitem să facem paşi greşiţi”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul Politehnicii Timişoara.

Echipa viola nu e lipsită de probleme medicale înaintea deplasării la Miercurea Ciuc. „Vor lipsi sigur Balsa Rogosic şi Andrei Sîntean, ambii afectaţi de o viroză puternică… amândoi sunt bolnavi”, a precizat Nicu Croitoru.

Partida FK Csikszereda Miercurea Ciuc – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii 2. Alb-violeţii ocupă locul 4 în Grupa A, cu 24 de puncte, în timp ce harghitenii sunt pe prima poziţie, cu 33 de puncte şi un meci în minus. În sezonul regular ciucanii s-au impus pe arena „Dan Păltinişanu” cu 2-1, în timp ce ultima partidă la Miercurea Ciuc s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în play-off-ul stagiunii 2020-21.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

7 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

14 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago