Politica

Viceprimarul Cosmin Tabără, afectat de lipsa noii organigrame. Liberalii sunt dispuși să o facă ei, dacă cei de la USR nu sunt capabili

Viceprimarul Cosmin Tabără spune că are probleme mari din cauza lipsei de personal din departamentele din primărie pe care le are în subordine, în urma căderii de mai multe ori a noii organigrame. Acum, cu perspectiva ca și ultima votată să cadă, el le transmite USR-iștilor că dacă nu sunt capabili să spună liberalilor ce vor și că o vor face ei, dar în așa fel încât să și treacă.

Cele mai mari probleme sunt la bazele sportive, unde Tabără spune că a rămas cu un singur om.

”Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu organigrama. În momentul de față sunt afectat foarte mult. Am în subordine Bazele sportive, Patrimoniul, Evidența Populației și Autoritatea Tutelară. Probleme le întâmpin la Baze sportive, de unde au fost luați cei mai utili și cei mai buni oameni și mutați prin dispoziție la alte departamente. Am rămas la Bazele sportive cu un singur om care lucrează. Mă ajută și alți oameni din alte compartimente, dar la câte proiecte am inclus pe buget anul acesta, de la Arena de rugby, la bazinul de înot din Circumvalațiunii, Uszoda, sunt mult mai multe, dacă această organigramă va cădea e o problemă. Cel care a făcut-o și care a coordonat întreaga procedură referitoare la această organigramă va trebui să răspundă. Nu este normal să faci de atâtea ori organigrama și să nu treacă, este atunci și o chestiune de mediere, de management, de modul în care pui problema. Chiar dacă în momentul de față îmi doresc să treacă această organigramă sunt îngrijorat și, implicit, afectat”, a spus viceprimarul.

El oferă experiența liberală ca să rezolve ce nu sunt capabili cei de la USR.

”Dacă această organigramă pică, să ne spună ce vor, și o facem noi și va trece. Primăria este într-un blocaj în momentul de față. Au plecat peste 50 de oameni și au plecat oameni foarte buni, indiferent de ce se spune. Există o lipsă a motivației”, mai spune viceprimarul Tabără.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

19 minute ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

36 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

20 de ore ago