Politica

Alfred Simonis, atac dur la adresa lui Alin Nica: Avem un președinte al CJT total depășit de situație

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Alin Nica, omologul său liberal și în același timp președinte al Consiliului Județean. Social-democratul a acuzat atât administrația judeţeană, dar și direct pe Nica că nu are niciun fel de proiecte noi, profitând doar de cele lăsate ”la cheie” de administrația precedentă, de la PSD.

Simonis spune că a remarcat o lipsă totală de performanță la nivelul CJT.

”Vreau să vorbesc despre lipsa performanței la nivelul CJT. Avem un președinte depășit de importanța funcției. Din echipa sa fac parte doi vicepreședinți și mai mulți consilieri, toți pe post de lachei. N-am văzut proiecte majore în acești ani. Nici măcar idei bune transpuse la nivelul instituției. Singurele proiecte realizate au fost cele preluate de la fosta administrație PSD. La lărgirea la patru benzi a drumului Dumbrăvița – Giarmata – A1, principalul vinovat pentru blocarea șantierului este Alin Nica, se vor pierde fonduri europene acolo. Acum se încearcă o nouă licitație, va mai dura ani de zile, un proiect început în 2017. Nica și administrația sa sunt vinovați pentru situația actuală”, a declarat, vineri, Simonis.

Liderul PSD se miră cum proiectul de refacere a parcării CJ Timiș din centrul Timișoarei a fost prezentată ca o mare realizare, când, de fapt, ar fi doar ceva demn de un cătun din sudul țării.

”Am văzut și am fost șocat să văd o realizare de cătun, chiar un cătun de sudul țării, o comunicare ca mare realizare pentru această parcare, prin care s-au trasat marcaje și s-au schimbat becuri. Dacă nivelul CJ Timiș, cel mai bogat județ din România, acesta este, unul în care administrația ne comunică astfel de știri îmi e teamă și sunt îngrijorat cu ce se va întâmpla cu actuala administrație. În lipsa altor idei trebuie să comunice ceva, nivelul e de cătun din sudul țării”, a mai spus Simonis.

Conform liderului PSD Timiș, timișenii și timișorenii au ales greșit din nou când i-au pus la vârf pe liberali și pe cei de la USR.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

10 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

14 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

14 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

15 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

15 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

15 ore ago