Timp liber

Festivalul Internațional „Timișoara Muzicală” la Opera Națională Română din Timișoara

Opera Națională Română din Timișoara vă invită în perioada 4 mai – 27 mai la cea de-a XLVI-a ediție a Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”.

Programul este următorul:

Miercuri, 4 mai, ora: 19.00: RIGOLETTO de Giuseppe Verdi

Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limba română (https://www.ort.ro/eveniment/505/ro/Rigoletto.html)

Vineri, 6 mai, ora: 19.00m spectacol susținut la Teatrul „Madlenianum” din Belgrad (Serbia): TOSCA de Giacomo Puccini. Spectacol de operă cântat în limba italiană.

Duminică, 8 mai, ora: 18.00: MY FAIR LADY de Frederick Loewe.

Musical interpretat în limba română (https://www.ort.ro/eveniment/506/ro/My-Fair-Lady.html)

Vineri, 13 mai, sâmbătă, 14 mai, ora: 19.00: DISNEY: BEAUTY AND THE BEAST (FRUMOASA ȘI BESTIA) de Alan Menken.

Spectacol realizat în coproducție cu Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara. Musical interpretat în limba română (https://www.ort.ro/eveniment/507/ro/Disney-Beauty-and-the-Beast–Frumoasa-și-Bestia-.html)

Miercuri, 18 mai, ora: 19.00: LA TRAVIATA de Giuseppe Verdi. Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limba română. (https://www.ort.ro/eveniment/509/ro/La-Traviata.html)

Vineri, 20 mai, ora: 19.00: LA BAYADÈRE de Ludwig Minkus. Spectacol de balet (https://www.ort.ro/eveniment/510/ro/La-Bayadère–Baiadera-.html)

Duminică, 22 mai, ora: 18.00: SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ de Jerry Bock. Musical interpretat în limba română (https://www.ort.ro/eveniment/500/ro/Scripcarul-pe-acoperiș.html)

Miercuri, 25 mai, ora: 19.00: LA SERVA PADRONA de Giovanni Battista Pergolesi.

Spectacol de operă cântat în limba italiană și supratitrat în limba română. (https://www.ort.ro/eveniment/512/ro/La-serva-padrona.html)

Vineri, 27 mai, ora: 19.00: CREAȚIUNILE LUI PROMETEU de Ludwig van Beethoven. Spectacol de balet (https://www.ort.ro/eveniment/513/ro/Creațiunile-lui-Prometeu.html)

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Operei, aflată pe str. Mărășești nr. 2, Timișoara, telefon informații: 0256/201286, email: bilete@ort.ro, orar zilnic: 11.00-19.00, online: www.ort.ro.

Biletele de intrare pentru musicalul DISNEY: BEAUTY AND THE BEAST (FRUMOASA ȘI BESTIA) se vând la Agenția de bilete a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, telefon: 0256/201117.

 

 

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

3 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

4 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

6 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

7 ore ago