Primăria Timişoara

Se fac primii pași pentru realizarea unei noi baze sportive pentru rugby, în Ronaț

Municipalitatea timișoreană a demarat procedurile pentru realizarea unei baze sportive noi în zona unde se află actuala arenă de rugby, din zona Ronaț, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Deocamdată se dorește achiziția de servicii de expertiză tehnică.

Tabără amintește politicienilor că trebuie să fie alături de acest sport nu doar atunci când echipacâștigă titluri.

”Am semnat documentele necesare achiziționării serviciilor pentru întocmirea Expertizei Tehnice a clădirilor și Documentația de Avizarea Lucrărilor de Investiții pentru reabilitarea și dezvoltarea unei bazei sportive pe strada Pictor Theodor Aman (zona Ronaț). Aceste servicii achiziționate constituie un prim-pas în realizarea noii baze sportive de rugby. Când echipa de rugby a Timișoarei pune sportul de pe Bega pe harta României, toți politicienii ne înghesuim să pozăm cu trofeele lor. Acum, este momentul să construim și să dezvoltăm o bază sportivă în jurul acestei echipe minunate. Gândurile mele se îndreaptă și spre viitor. Concepem această bază sportivă astfel încât să se adreseze atât primei echipe, cât si viitorului, în speță copiilor și juniorilor”, a anunțat Tabără.

Cum bazele sportive sunt unele dintre puținele ”creioane rămase de ascuțit” pentru viceprimar, după ce Dominic Fritz i-a tăiat pe rând din atribuții, acum Tabără speră ca superiorul său va subscrie la inițiativa legată de baza sportivă.

”Scopul nostru este de a amenaja un nou teren cu tribună, teren de antrenament, vestiare noi pentru copii și pentru seniori și spații care să deservească performanța și să sporească confortul spectatorilor, al părinților în timpul în care își așteaptă copiii de la antrenamente. Dacă cerem performanță, trebuie să asigurăm condiții! Mulțumesc din nou, în mod special, Ancăi Lăudatu și lui Marius Duma pentru efortul de a realiza documentațiile necesare. Sunt sigur că și primarul va achiesa la acest proiect pentru care am insistat mult sa fie inclus in bugetul local”, a mai anunțat Cosmin Tabără.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

9 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

9 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

16 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

16 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

16 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

18 ore ago