Sport

Victorie importantă pentru moral obţinută de Ripi

Ripensia Timișoara a trecut cu 2-1 de CSC 1599 Șelimbăr, într-un joc de verificare disputat astăzi, 20 iulie, la Simeria. Bănăţenii au acut două victorii şi o înfrângere în cadru cantonamentului de la Haţeg.

Roș-galbenii au început cu: Dobre – Zamfirescu, Țieranu, Lalic, Fridrich – Călin, Stoi, Ene – Mihart, Gavra, Mitrov, dar la scurt timp de la start, Mitrov a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Vidrăsan.

Sibienii au deschis scorul în minutul 32, prin Ciocâlteu. Ripensiștii au egalat în minutul 60, când Vermeșan a înscris după ce a scăpat singur cu portarul advers. Golul victoriei a venit în minutul 85, când Ene a transformat o lovitură liberă de la 16 metri. În partea a doua, au mai intrat Toroc – Butnărașu, Chera, Stoica, A. Macrițchii, Szimionas și Vermeșan.

Antrenorul Iulian Muntean a declarat, după joc: ”A fost un meci echilibrat, pe un fond de oboseală existent la ambele formații. Un scor de egalitate ar fi fost mai echitabil. Am reușit să corectăm erorile comise în disputa cu Corvinul, cu o singură excepție. Este vorba de faza golului primit, atunci când am comis o greșeală într-un moment de presing ofensiv. A fost singura eroare, în rest suntem mulțumiți. Ne bucură că din nou am încheiat meciul cu juniori născuți între 2004 și 2006, mă bucur că a marcat Vermeșan, cel care a mai avut o șansă mare pe final.”

Despre programul din sezonul regulat, Muntean a spus: ”Este un program infernal, vom întâlni acasă aproape toate echipele care sunt candidate la promovare sau cel puțin la calificarea în play-off. De asemenea, avem mai multe meciuri în deplasare decât acasă, dar există la acest capitol și un fapt pozitiv. Să nu uităm că anul trecut ne-am descurcat mai bine în disputele din deplasare, deci poate și anul acesta vom fi inspirați în meciurile externe”.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

O oră ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

2 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

3 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

7 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

8 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

8 ore ago