Social

Morţi de beţi şi de drogaţi, dar şi fără permis, cu mult tupeu la volan. „Poveştile” weekend-ului

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 30 iulie, în jurul orei 23:15, polițiștii Orașului Buziaș au depistat pe DJ 592 B, în localitatea Nițchidorf, din județul Timiș, un bărbat de 37 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, în jurul orei 02:18, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, un bărbat de 23 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, dar dimineaţa, în jurul orei 07:45, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Ofcea din Timișoara, un bărbat de 21 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cocaină.

Ieri la amiază, în jurul orei 12:45, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au depistat pe strada Termal din orașul Deta, un bărbat de 43 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 14:55, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe strada Vișinului din localitatea Periam, un autovehicul condus de un tânăr de 22 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autovehicul.

Ieri spre seară, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au depistat în localitatea Beregsău Mare din județul Timiș, un bărbat de 56 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 iulie, în jurul orei 19:45, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au depistat în localitatea Seceani din județul Timiș, un bărbat de 44 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi noapte, în jurul orei 01:10, polițiștii Orașului Buziaș au oprit pentru control pe strada M. A. Șaguna din oraș, un autovehicul condus de un bărbat de 36 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În în jurul orei 02:30, polițiștii lugojeni au depistat pe strada Timișoarei din municipiul Lugoj, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la amfetamină.

Toţi „vitejii” s-au ales cu dosare penale şi riscă să ajungă un timp după gratii.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

53 de minute ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

4 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

5 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

5 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

6 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

6 ore ago