Sport

Teste pentru viitor. Echipele de juniori ale clubului, meciuri la Reșița

Echipa de divizie secundă și cea de juniori a Politehnicii joacă două meciuri de verificare, astăzi, la Reșița, cu formațiile similare de la CSM-ul local. Partida echipelor de Divizia A începe la ora 12.30, iar cea a juniorilor (J1) la ora 14.00.

Evenimentul cuprinde și prezentarea lotului CSM Reșița, echipă care a câștigat sezonul precedent al Diviziei A, dar a preferat să nu se înscrie în Liga Zimbrilor.

Formațiile alb-violete juvenile sunt pregătite din acest sezon de Andrei Păiuș, unul dintre handbaliștii crescuți la Timișoara și care acum își începe cariera de antrenor.

„Partidele de la Reșița reprezintă o bună oportunitate de a verifica nivelul la care se află și juniorii și echipa de ligă secundă, pentru că se apropie startul celor două campionate. Ne bucurăm că putem merge la Reșița cu ambele echipe, să facem un amical și cu juniorii, căci ei nu au avut partide de verificare și au nevoie, le merită”, spune Andrei Păiuș, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori.

Păiuș figurează și în lotul echipei de Ligă Națională, dar se va concentra din ce în ce mai mult pe managementul Centrului de Copii și Juniori.

„Tot handbal este și la Centrul de Copii și Juniori, dar e altceva, trebuie să te implici altfel ca antrenor. Este o șansă pentru mine și vreau să le mulțumesc celor care mi-au oferit încrederea lor. Pe de altă parte, parcă îmi pare rău că voi evolua tot mai puțin pe teren, dar cei ce copun acum echipa de Liga Națională sunt jucători de valoare și am convingerea că mă pot înlocui cu succes”, a mai spus Păiuș.

Echipele Politehnicii sunt campioane naționale, în sezonul 2021/2022: cea de Divizia A deține titlul de tineret, iar cea J1 este campioana celei mai importante categorii a juniorilor.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

O oră ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

2 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

3 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

4 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

5 ore ago